Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők

2020. 01. 07. 19:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdőket gyűjtöttük össze, melyekben 2000 forintnál nem kell többet fizetnünk. Élményelemekkel teli, télen is nyitott gyógymedencék, csoportos aquafitness, ingyenes TB-szolgáltatások, rönkszauna. Ezeket mind megtaláljuk bennük.

Róna Kincse Gyógyfürdő - Kiskunfélegyháza

A kiskunfélegyházi Róna Kincsében való gyógyfürdőzést nem csak azoknak ajánlják, akik valamilyen reumatikus problémával gyógyulni vágynak, hanem azok számára is, akik pihenés, kikapcsolódás céljából választják a fürdőzést. A délutáni órákban lehetőség van igénybe venni a csoportos aquafitness és vízi terhestorna foglalkozásokat is. A háromszemélyes infraszauna, 2 gyógy- és 1 úszómedence hétfőtől szombatig a vendégek rendelkezésére áll. A belépő mindössze 600 forint. Itt találhat szállást a városban.
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők
Róna Kincse Gyógyfürdő

Fehérgyarmati Gyógyfürdő

A Fehérgyarmati Gyógyfürdő a kórházi funkció mellett közfürdőként is üzemel. Főként mozgásszervi megbetegedések, krónikus nőgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai panaszok kezelésére javasolják. Ezek mellett segíti a balesetek, a csontműtétek utáni rehabilitációt, a csontritkulás és érbetegségek, továbbá egyes neurológiai kórképek gyógyulását. A felnőtt jegy 960 forint. Itt találhat szállást.

Csajda Fürdő - Kalocsa

A wellness szolgáltatások mellett a gyógyvizes kezelések segíthetnek az izomfájdalmak és ízületi problémák gyógyításában a kalocsai Csajda Fürdőben, ahol két 35 fokos termálvizes medence, egy 28 fokos úszómedence és egy 30 fokos tanmedence található. Kalocsán 1050 a felnőtt jegy. Itt találunk szállást.
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők
Csajda Fürdő

Halasthermál

Fedett és nyitott, 36 fokos termálmedencében is lazulhatunk a kiskunhalasi Halas Termálban, ahol főleg mozgásszervi és nőgyógyászati betegségben szenvedők gyógyulhatnak, emellett a fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet és kiváló szakmai hátteret biztosít a gyógykezelésekhez. A felnőtt napijegy 1200 forint, a 2 órás jegy pedig 900. Itt találhatunk szállást.

Akácliget Gyógy- és Strandfürdő - Karcag

A karcagi Akácliget Gyógyfürdő télen is nyitva tartó gyógymedencét, fedett termálmedencét, úszó-, tanmedencét és jakuzzit is kínál a szauna és az infrakabin mellett. A helyi gyógyvíz jól alkalmazható különböző nőgyógyászati panaszok enyhítésére, mozgásszervi megbetegedések kezelésére, valamint bizonyos bőrbetegségek gyógyítására. A felnőtt belépő 1300 forint. Itt találunk szállást.

Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő

Több termálmedence, gyerek- és télen is nyitott úszómedence is fogadja azokat, akik a Békési Gyógyfürdőt választják gyógyulásuk helyszínéül. Az épület két részre tagolódik: az egyik a balneoterápiás részleg, a másik részben található a reumatológiai és ortopédiai szakrendelés, valamint a fizioterápia, mindez nyugodt légkörben. A felnőtt belépő 1350 forint. Itt találhatunk szállást.
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők
Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

A Bükk-hegység lábánál találjuk Bogács gyógyfürdőjét, gyógycentrumában többféle – az NEAK (volt OEP) által támogatott – szolgáltatás biztosítja a vendégek pihenését, gyógyulását és kikapcsolódását. A kénes termálvíz kitűnően alkalmas a reuma, ízületi és mozgásszervi betegségek kezelésére, emellett pedig ivókúrára is ajánlott. A felnőtt jegy 1300 forint. Itt találunk szállást.

Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő

Magyarország egyik legrégebben működő híres gyógyvizű fürdői közé tartozik a berekfürdői. A két beltéri fedett medence teljesen megújulva, kiegészült még egy új gyermek és egy szintén új élménymedencével, súlyfürdővel. Emellett 5 gyógymedencében enyhíthetjük bőr-, mozgásszervi-, nőgyógyászati, szív és érrrendszeri betegségünket. A felnőtt jegy mindössze 1500 forint. Itt találunk szállást.
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők
Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő

Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdő

A szarvasi fürdő egy 36 fokos termálmedencét, egy 36-40 fokos gyógymedencét, egy 30 fokos tanmedencét, egy 28 fokos úszómedencét és egy 32 fokos pezsgőfürdőt is kínál a fürdőzőknek. A gyógyvíz magas huminsav tartalmú alkáli-hidrogénkarbonátos víz, mely idegrendszeri, mozgásszervi panaszokra kínál gyógyírt. A helyi lakosok 1000 forintért, a többiek 1500 forintért juthatnak a fürdőbe. Itt találunk szállást.

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

Gyomaendrődön 6 fedett medencében úszkálhatunk, melyek közül 2 gyógymedencében enyhíthetjük emésztőrendszeri-, idegrendszeri-, vagy mozgásszervi betegségünket. Szaunákat, gyógy- és wellness szolgáltatásokat is kipróbálhatunk, és persze élménymedencében is lazíthatunk. A helyieknek a napijegy 1200, a többieknek 1700 forint. Itt találhatunk szállást.

Árpád Gyógy- és Strandfürdő - Békéscsaba

Békéscsabán a Jázmin Egészségcenter a szabadtéri, télen részlegesen fedett termálmedencékkel, az uszoda a lelátóépülettel egész évben fogadja a vendégeket. 2 beltéri jakuzzijában, gyógymedencéiben élvezetes lesz a pihenés, amit majd egy kiadós szaunázás követhet. A gyógyvizes medencékben elsősorban ízületi, reumatikus, és mozgásszervi betegségek kezelésére van lehetőség. A felnőtt napijegy 1850 forint. Itt találhat szállást.

Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményben 38-40 fokos medencékkel vár minket a Bocskai Gyógyfürdő. A fedett fürdő 1000 m2 - en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Egy gyermek-, három gyógy-, egy gyógytorna- és egy szauna merülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Szaunák és gőzkamra is várja a természetes felfrissülésre vágyókat. A fedett fürdőhöz tartozik egy kültéri gyógymedence is. Hétköznap a felnőtt jegy 1880 forint, hétvégén 2190. Itt találunk szállást.
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők
Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - Kisújszállás

A kisújszállási Kumánia 6 fedett medencéje között találunk gyógy-, gyerek-, merülőmedencét és jakuzzit is. A szaunavilágban beltéri finn szauna, infraszauna, kültéri rönkszauna, egy aroma szauna, valamint egy gőzkamra vehető igénybe. Gyógyvize alkalmas gerinc- és ízületi elváltozások kezelésére. Oldja az izmokban és az ízületekben keletkezett görcsös állapotokat. A felnőtt jegy 1900 forint. Itt találunk szállást.