Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Pályán és pályán kívül: összefogtak a fürdővezetők

2019. 07. 03. 16:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Strandfesztivált rendeztek a hétvégén a Zalakarosi Fürdőben, a fesztivált egy rendkívüli strandfoci tornával indították.
A Zalakarosi Fürdő első strandfesztiválján több ismert médiaszemélyiséget is vendégek között üdvözöltek szombaton: Laky Zsuzsival és Dietz Gusztávval, a Zalakarosi Fürdő Egészségnagyköveteivel, valamint Lotfi Begivel is találkozhattak a Zalakaroson strandolók.
A strandfoci mérkőzés, amelyen a Magyar Fürdővezetők Válogatottja és a Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros csapata mérték össze tudásukat, nagyon jó hangulatúra sikeredett.
A fürdővezetők csapatát Lotfi Begi és Dietz Gusztáv erősítette, valamint a válogatottban a Zalakarosi Fürdő két stratégiai partnere is képviseltette magát:  Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, a valamint Vojtkó Tibor, a Sárvári Fürdő igazgatója is részt vesz.
A fürdővezetők összefogása a pályán és pályán kívül is kiválóan működik, hiszen a Dunántúli Fürdőtúra  névre hallgató közös kedvezményrendszeren alapuló pontgyűjtő akcióját nemrégiben indította útjára a három fürdőóriás.
Magyar Fürdővezetők Válogatottjának tagjai voltak:
Boros László Attila – a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség elnöke
Cziráki László – a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója
Gergely Gábor – a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Zrt. igazgatósági elnöke
Lugosi Dénes – az Eger Termál Kft. ügyvezetője
Vojtkó Tibor – a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója
Földesi János
Lofti Begi
Dietz Gusztáv
Végeredmény:
1. helyezett: Magyar Fürdővezetők válogatottja 
2. helyezett: Zalakarosi Fürdő csapata
3. helyezett: Park Inn by Radisson Hotel csapata
Az esemény hármas összefogás keretében: a Zalakarosi Fürdő Zrt., a Zalakarosi Turisztikai Egyesület és a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében valósul meg.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...