Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tengervizes medence is épül Zalakaroson

2019. 01. 13. 19:13
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sós vizű medencével bővül a Zalakarosi Fürdő, amely egy vadonatúj szaunaparkkal is gazdagodik az év végéig.
Korábbi cikkünkben már mi is beszámoltunk arról, hogy a Zalakarosi Fürdőben a gyógycentrum kupolás medencetere teljes körű rekonstrukción esik át. A Kanizsa TV legutóbbi tudósításából kiderült, hogy a fürdő 25 éves, ikonikus épületegyüttesének felújítása jó ütemben halad. A 2018 októberében kezdődött felújítás során megőrzik az épületrész egyedi atmoszféráját, formavilágát, eredeti stílusjegyeit, de új tetőszerkezet épül, kicserélik a nyílászárókat, új burkolatot alakítanak ki, és megújul a fogadótér és az ahhoz tartozó vizesblokkok is. A felújítás a gyógycentrummal közvetlen kapcsolatban álló gyógykertre is kiterjed. A tervek szerint, mindezekkel nyárra készülnek el.
A helyi televíziónak Cziráki László, a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója egy népszerűnek remélt újdonságról is beszámolt. Nyilatkozatában elmondta, hogy a medencetérben egy sós vizű medencét fognak kialakítani, ami gyakorlatilag egy tengervizes medence lesz. Emellett februárban elkezdődik az új, exkluzív szaunavilág építése is, ami 2019 végén lesz elérhető a vendégek számára.
A felújítás alatt a gyógycentrum medencecsarnoka és a gyógykert nem látogatható, a fürdő egyéb részlegei azonban zavartalanul működnek. Idén először a strand gyógymedencéjét télen is lehet használni.
Mindezeken túl a három csillagos fürdőhotel megújítását is nemsokára elkezdik Zalakaroson.
A Kanizsa TV híradását itt tekintheti meg:
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide