Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Szaunaest, éjszakai fürdőzés, szüreti mulatság – heti programajánló

Zenés éjszakai fürdőzés, mézes-boros szaunaest, díszsortűz, szüreti mulatság, édes finomságok, utcabál – ezekkel az élményekkel érdemes összekötni a héten a kellemes, őszi fürdőzést.

Programözön várható a fürdőkben szombaton

A Magyar Fürdőszövetség több mint 30 tagja vesz részt a Magyar Fürdőkultúra Napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján, az idén október 14-én tartanak.

Cickafark, a nők doktora

Ha csak néhány gyógynövényteát tartunk otthon, akkor mindenképpen a cickafark legyen az egyik: migréntől a vérzésekig, gyulladásoktól az aranyérig igen jótékony hatású, különösen nőknek ajánlott bespájzolni belőle!

Hat forró fürdő a világ körül

Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet. Ismerünk egy helyet hozzá, ahol egyszerre vadregényes és kalandos élmények várhatnak ránk.

Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő

Az egy éve átadott élményrészlegének köszönhetően családbarát díjat kapott a Zala megyében lévő Lenti Termálfürdő a közelmúltban, ahol október folyamán akciókat szerveznek a helyi lakosoknak.

Remek fürdőket találni útban Bécs felé

A bécsi városnézést érdemes összekötni egy kis wellnesszel, fürdőzéssel is, akár Bécsben, akár valahol útközben, vagy egy kis kerülővel beiktatott fürdőkomplexumban. Hogy melyik fürdőt próbáljuk? Van néhány tippünk!

Római fürdők hányatott sorsa és fürdőemlékek a fővárosban

Magyarország építészetének első virágkorát és egyben fürdőkultúránk alapját jelenti a római birodalom hagyatéka, a hódító birodalom feltárt emlékei. A rómaiak „fürdőparadicsomként” tekintettek a Kárpát-medencére. De vajon mi történt fürdőikkel a birodalom bukása után?

Ünnepelnek fürdőink a hétvégén: éjszakai fürdőzések, szaunaszeánszok, zenés mulatságok

A fürdők országszerte különleges programokkal készülnek a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából. Orosházán a gyógyfürdőbe például ingyenes lesz a belépés.

Ezt az öt dolgot ne hagyja ki az őszi wellnesshétvégén

Sokkal jobban is ki lehet használni a megérdemelt pihenést, mint, hogy azonnal a medencében landolunk és távozásig ki sem mozdulunk onnan. Van néhány ötletünk.

Illóolajok, amelyek gyógyíthatnak

Nem véletlen, hogy az illóolajok, illetve az illatterápia egyre nagyobb figyelmet kap. Egyre több kutatás igazolja, hogy nagyon is hasznosak: a migréntől a hormonális egyensúly zavaráig rengetegféle betegség kezelhető velük.