Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Szlovénia legjobb wellness helyei

Nem kell sokat utaznunk ahhoz, hogy elérjük Közép-Európa legnagyobb, termálvízre épült wellness központját, vagy kipróbáljuk a fekete termálvizet, esetleg egy, már 800 éve használt alternatív tengeri gyógykezelést. Tartsanak velünk Szlovéniába!

A víz világnapja - izgalmas programok a budapesti fürdőkben

Többek közt kiállítások, légtornász bemutató és meseest is várja a látogatókat a budapesti fürdőkben a víz világnapján, március 22-én; a programok központja az idén 100 éves Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda lesz.

A legjobb dolgok, ha találkoznak: a csokoládé jóga

Íme, a tökéletes lelki békéhez vezető megoldás: a csokoládé jóga csodája!

Balaton: már rég nem egy évszakos úti cél

Vannak az életben örök igazságok, de az, hogy a „Balaton csak nyáron” határozottan nem tartozik közéjük. A magyar tenger igazi négy évszakos csoda.

Barna bőrszín olcsón, egyszerűen, házilag

Van élet a szoláriumon és a barnító krémen túl is, adunk egy-két jó tippet.

Hétköznapi tevékenységek, amelyekkel rengeteg kalóriát égethetünk

Tudták, hogy egy óra úszással, vagy kerékpározással annyi kalória elégethető, mintha egy konditeremben edzenénk több órán át?

Celeb diéták, amiket jobb elkerülni

Ha valaki azt gondolja, hogy a napi 1200 kalória, vagy az ételek nyers formában való fogyasztása hosszú távon fenntartható, hogy étkezésünkkel tudjuk befolyásolni vérünk pH-értékét, esetleg elég egy nap egy kókuszos kávé, akkor sajnos téved.

Húsvétra még találhatunk jó szállásokat

Csak egy nap és máris itt a tavasz első várva-várt hosszú hétvégéje. Akinek most jutott eszébe, hogy szívesen elutazna e pár napra, már elképzelhető, hogy nehéz lesz szállást találnia. Még szerencse, hogy a hónapban lesz még erre lehetőség.

Hova menjünk futni Budapesten?

A tavasz beköszöntével végre magunk mögött hagyhatjuk az unalmas futópadokat és kimehetünk futni a természetbe. Nem is akármilyen helyekre!

Ausztria legmenőbb szaunái

A finnek mellett talán az osztrákok az a nép, akik igazán megadják a módját, ha szaunázásról esik szó. Legyen az egy hordóban, vagy a páratlan látványt nyújtó, Alpokra néző elegáns kabinban, de izzadhatnak egy, a bécsi Károly-templomra néző hetedik emeleti szaunában.

Fürdős programajánló a hosszú hétvégére

Zenés éjszakai fürdőzések, jeges-tüzes csobbanás és gasztronómiai fesztiválok várják az év első hosszú hétvégéjén az érdeklődőket fürdővárosainkban.