Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Hozzuk ki a legtöbbet a dinnyeszezonból

Frissítő koktélokat, limonádét, hűsítő levest és fagyit, különleges salátákat és még „pizzát” is készíthetünk belőle, amiért minden gyerek rajongani fog. Terítéken, a dinnye.

Nyári nyavalyák: így kerüljük el őket

Megfázás, gyomor-bélhurut, tüdőgyulladás, hörghurut, ételmérgezés: ne hagyjuk, hogy a könnyen megelőzhető betegségek elrontsák nyaralásunkat!

Egy szuper eldugott kis strandfürdő, amiről talán még nem is hallott

Tudja, merre keresse Dávodot? No és azt, hogy Dávod-Püspökpusztán egy remek családi strandot is talál? A fürdő meglátogatásához egy pazar virtuális túra is kedvet csinál, mutatjuk.

Már útközben is csodák várnak – úton a fürdővárosok felé

Itt a tavasz, jön a nyár, ilyenkor szívesen mozdulunk ki a fővárosból és indulunk valamelyik nyugalmas vidéki fürdőváros felé. Ha már utazunk, érdemes egy kicsit korábban elindulni és szakítani időt azokra a csodákra, amelyek útközben várnak ránk.

Ilyen az új fedett élményfürdő Bogácson - képek, árak, nyitva tartás

Az eddig elsősorban a gyógyvize és strandja miatt népszerű Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő fedett élményfürdővel bővült. Mostantól akár esős időben is élvezhetjük a fürdő szolgáltatásait. Mutatjuk az árakat és a nyitva tartást is.

A D-vitamin fontossága és hiányának tünetei

A nyári hónapokban tudjuk leginkább feltölteni D-vitamin raktárainkat, napi 15-20 perc napozás is elég, de ha megtartanánk az egészséges szintet, csontjaink, immunrendszerünk, pajzsmirigyünk védelmében, nem árt, ha előre felkészülünk az őszi hónapokra is.

A 7 legszebb magyar kastély

A legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes tavaszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni. Lássuk, merre induljunk!

Kell egy új úszónadrág!

Legelőször is bányásszuk elő a szekrény mélyéről a tavalyi fürdőnadrágunkat, és több pontján is ellenőrizzük vizuális és fizikai mintavételezéssel, hogy nem zabálta-e meg az idő vasfoga. Kínos lenne, ha a teljes strandközönség előtt érne minket meglepetés a vízből kilépve a kitágult gumírozás vagy a szitává vékonyodott fürdőnaci miatt.

Fürdők a Balaton körül – ezek közül válogassunk esős időben - interaktív térképpel

A balatoni nyaralás egyik kockázata lehet, hogy ha nincs tökéletes strandidő, ki kell találni, mit csináljunk a strandolás helyett. Olyan fürdőket ajánlunk, ahol hűvös, esős időben is jól érezhetjük magunkat.

Miért nem tudunk a hasunkról fogyni?

A hasi zsírpárnák leadása nem könnyű feladat, és sokan még akkor is kudarcot vallanak, ha rendszeresen sportolnak és próbálnak egészségesen táplálkozni. Vajon mi lehet ennek az oka?

A Velencei-tó legjobb strandjai

Az ország harmadik legnagyobb tava mellől 11 szuper strandot ajánlunk. Van közöttük ingyenesen látogatható, termálfürdővel egybekötött, gyorsan és lassan mélyülő parttal rendelkező, ökostrand és kemping is. Az idén felmerülő problémák ellenére a Velencei-tó továbbra is az ország egyik legnépszerűbb üdülőhelye.