Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Új igazgató, új tervek Zalakaroson: panoráma medence és szaunavilág is épül

Jelentős változásokra számíthatnak az elkövetkező időben a Zalakarosi Fürdő kedvelői. Egy új épület, benne szaunavilág, a gyógycentrum felújítása, modernizált beléptető rendszer is a tervei között szerepel.

Így építenék át a Király fürdőt

Budapest egyik legrégebbi fürdőjének, a Király fürdőnek már régen esedékes felújítására kerülhet sor hamarosan annak a pályázatnak köszönhetően, amit építészek részére írt ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Ezeket egye, ha fáradt

Akár egy hosszú munkanap, akár egy kemény edzés vette el az erőnket, az alábbi ételektől kaphatunk egy kis extra energiát.

Egy masszázs során nincs titok

Gondoltak már arra, hogy egy masszázs során minden titokra fény derül? Egy jó terapeuta előtt nem marad rejtve semmi. Egy mondatot sem kell mondanunk, a testünk mindent elárul, a kezelés végére életünk nyitott könyv lesz a masszőr előtt.

Hungarospa Hajdúszoboszló: zárva van az élményfürdő

2018. január 22. és 26. között karbantartás miatt zárva tart a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő. Az újranyitás 2018. február 27-én 10 órakor lesz.

A vashiány tünetei

A vas nagyon fontos szerepet játszik szervezetünk egészséges működésében. Segít oxigént juttatni a sejtjeinkhez, hiánya esetén viszonylag hamar jelentkeznek az alábbi tünetek.

Csillaghegyi strand: nyárra elkészülnek az újdonságok

Javában tart az építkezés a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda területén, ahol mintegy hétezer négyzetméternyi fürdőterület épül, tizenegy medencével, új, fedett épülettel.

Új ügyvezető igazgató a sárvári fürdő élén

2018. január 1-től Vojtkó Tibor tölti be a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. A korábbi igazgató, Vancsura Miklós, tíz év után távozott a fürdő éléről.

Már a farsangot és a Valentin napot tervezi? Irány Zalakaros!

Véget ért az ünnepi időszak, elkezdődött egy újabb dolgos munkaév, esténként, kiszállva a mókuskerékből egyre többet álmodozunk egy kellemes, pihentető wellnesshétvégéről. Szőjék bele álmaikba Zalakarost!

Imádják a vendégek a sárospataki fürdő új szaunáit

Tavaly novemberben bővült új Szaunavilággal a sárospataki Végardó Fürdő. A vendégek azóta is lelkesen látogatják az új részleget, ahol többek között egy új infraszaunát, egy gőzkabint, valamint két finn szaunát használhatnak.

A gőzfürdőzés csodálatos előnyei

A gőzfürdőzés már évezredek nagy kedvence a pihenni és a gyógyulni vágyó embereknek. Legtöbben elsősorban a relaxációval és a bőr megszépülésével hozzák kapcsolatba, pedig ennél sokkal több dologra is jó! Érdemes kivenni belőle a részünket!