Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Védjük ki a betegséget: szaunázzunk!

Akár hiszik akár nem, de túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás és a nyugodt alvás mellett talán a szauna az egyik legjobb dolog, amit az egészségünk és szépségünk érdekében bevethetünk.

Nézze meg, mi történne, ha klórgáz szabadulna el kedvenc fürdőjében

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő udvarán vegyi anyagokat szállító jármű szenvedett balesetet, gépházában pedig klórgáz szabadult el. Szerencsére csupán katasztrófavédelmi gyakorlatot tartottak a fürdőben.

Programözön várható a fürdőkben szombaton

A Magyar Fürdőszövetség több mint 30 tagja vesz részt a Magyar Fürdőkultúra Napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján, az idén október 14-én tartanak.

Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét

A csodás őszi időszak és a lassanként nyugovóra térő természet számunkra is remek lehetőséget kínál, hogy feltöltődjünk, megpihenjünk egy kicsit a hétköznapi hajtás és rohanás után.

Így pótoljuk a D-vitamint természetesen

A D az új C-vitamin! – ilyen és ehhez hasonló hangzatos főcímeket olvashatunk egy ideje a magazinokban. Ha az állítás némiképp hatásvadász is, az biztos, hogy a D-vitamin nélkülözhetetlen a szervezet számára és mivel télen a napfényből kevesebb jut, valahogy pótolni kell.

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet.

Cickafark, a nők doktora

Ha csak néhány gyógynövényteát tartunk otthon, akkor mindenképpen a cickafark legyen az egyik: migréntől a vérzésekig, gyulladásoktól az aranyérig igen jótékony hatású, különösen nőknek ajánlott bespájzolni belőle!

Miért hasznos a masszázs?

Egy jó masszázs fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segít oldani a stresszt és a mozgást is jól kiegészíti. A krónikus mozgásszervi betegségek esetén általában a terápia része. Vannak esetek azonban, amikor nem ajánlott.

Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő

Az egy éve átadott élményrészlegének köszönhetően családbarát díjat kapott a Zala megyében lévő Lenti Termálfürdő a közelmúltban, ahol október folyamán akciókat szerveznek a helyi lakosoknak.

Hat forró fürdő a világ körül

Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Remek fürdőket találni útban Bécs felé

A bécsi városnézést érdemes összekötni egy kis wellnesszel, fürdőzéssel is, akár Bécsben, akár valahol útközben, vagy egy kis kerülővel beiktatott fürdőkomplexumban. Hogy melyik fürdőt próbáljuk? Van néhány tippünk!