Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Ne hagyjuk veszni a lejáró SZÉP-kártyás pénzeket: fürdőbelépőt mindhárom zsebből vehetünk

Május végéig maradt idő elkölteni a 2016-os év során a cafetéria kártyákra feltöltött összegeket. Fürdőbelépő remek választás lehet, hiszen az a SZÉP-kártya mindhárom alszámlájáról megvásárolható. Kisegítjük 11 fürdős tippel is.

A szaunázás meglepő hatásai

Jelentősen csökken a stroke kialakulásának veszélye azoknál, akik heti több alkalommal is szaunáznak - állítja a legújabb kutatás.

Az aromaterápia jótékony hatásai

Citromolajat szorongásra, kamillát a depresszió kezelésére, zsályát, hogy több energiánk legyen, homoktövis olajat műtét után. Az aromaterápiát számtalan esetben hívhatjuk segítségül gyógyító és terápiás céllal.

A legtitkosabb strandok a világ körül

Eljátszott már valaha a gondolattal, milyen lehet egy privát tengerpart, ahol egyedül sütkérezhet a napon? Mutatunk pár csodás helyet, ahol átélhető ez az álom.

A 7 legszebb magyar kastély

A legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes tavaszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni. Lássuk, merre induljunk!

Híres fürdők híres vendégei

Magyarország termálfürdők tekintetében igazi legendának számít a világon. A művészeknek, hírességeknek is megvolt és megvan a kedvenc fürdőjük. Utána olvastunk egy-két sztorinak!

Júniusban új medencékkel nyílik meg a fehérvári strand

Naponta ötven-hatvan ember dolgozik folyamatosan a székesfehérvári strand felújításán, hogy júniusra elkészüljenek. A strand két leglátványosabb újdonsága egy nagy csúszdás medence és egy élménymedence lesz.

Bükfürdőről érkezett a Magyar Fürdőszövetség új elnöke

A Magyar Fürdőszövetség 2018. május 10-11-én tartotta tisztújító közgyűlését a budapesti Aquaworld Resortban, ahol a választmányi és szakbizottsági tisztségek mellett választották meg a szövetség új ügyvezető elnökét, Boros László Attilát.

Bámulatos szállások a szabad ég alatt

Milyen jó is egy nyári este kifeküdni a szabad ég alá, és nézni a csillagokat! Ezt a romantikus gondolatot fejlesztette tökélyre pár szálloda, és luxus környezetbe helyezte szabadtéri szobáit.

A Balaton tavasszal is kimeríthetetlen élményforrás

A Balaton nemcsak nyáron izgalmas. No de mit érdemes csinálni a magyar tengernél, amíg be nem köszönt az igazi, csobbanásra alkalmas kánikula? Íme, néhány remek ötlet a tópartra tavaszra.

Így szabaduljunk meg a felhalmozódott víztől

Ha felgyülemlett folyadék van a testünkben, hosszú távon elég kellemetlen tud lenni, hiszen folyamatosan puffadtnak, lomhának érezhetjük magunkat. Ilyenkor lehet érdemes kipróbálni a következő módszereket, amelyek segíthetnek megszüntetni a tüneteket.