Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

A Szecska titkai

A Széchenyi Fürdő, avagy becenevén „Szecska” Budapest egyik fő látványossága, a külföldi turisták egyik legkedveltebb fővárosi célpontja. Vajon van-e olyan érdekesség, amit eddig még nem tudtunk kedvenc budapesti fürdőnkről? Megpróbáltunk összegyűjteni néhányat.

Öt tipp, amitől még szebb lehet nyárra

Jön a nyár! Ilyenkor hajlamosak vagyunk mindenről elfeledkezve kirohanni a szabadba, pedig bőrünk és hajunk meghálálja, ha felkészítjük a nyári szezon kihívásaira. Jöjjön öt fontos szépítő „mozzanat”, amit érdemes megtenni még a tomboló hőség beköszönte előtt.

10 ok, amiért az eper a kedvenc gyümölcsünk

Az eper látványa már önmagában is magával ragadó, zamatos illata belengi a teret, sokrétű a felhasználási módja és roppant egészséges. Mutatunk 10 okot, miért érdemes kihasználni a végre eljövő eperszezont, és feltölteni vitaminraktárunkat.

Ne hagyjuk veszni a lejáró SZÉP-kártyás pénzeket: fürdőbelépőt mindhárom zsebből vehetünk

Május végéig maradt idő elkölteni a 2016-os év során a cafetéria kártyákra feltöltött összegeket. Fürdőbelépő remek választás lehet, hiszen az a SZÉP-kártya mindhárom alszámlájáról megvásárolható. Kisegítjük 11 fürdős tippel is.

Csúszdás örömök gyereknapra

A közelgő gyermeknap alkalomból csúszdás fürdőket ajánlunk.

A szaunázás meglepő hatásai

Jelentősen csökken a stroke kialakulásának veszélye azoknál, akik heti több alkalommal is szaunáznak - állítja a legújabb kutatás.

Pünkösdi programok: hét ötlet hétvégére

Családi programok, ételkülönlegességek, gyermekműsorok, vásár, élő zene, tánc, habparty, hajnalig tartó mulatozás, esti mozi és operett a fürdőben: felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a háromnapos hosszú hétvége.

Fürdős kérdőív: kisorsoltuk a nyereményeket

Hogyan fürdőzik a magyar? Erre voltunk kíváncsiak az elmúlt néhány hétben, amikor is olvasóink fürdőzési szokásairól érdeklődtünk. Kérdőívünket kitöltők között értékes nyereményeket – köztük wellnesshétvégéket – sorsoltunk ki. Íme, a nyertesek.

Az aromaterápia jótékony hatásai

Citromolajat szorongásra, kamillát a depresszió kezelésére, zsályát, hogy több energiánk legyen, homoktövis olajat műtét után. Az aromaterápiát számtalan esetben hívhatjuk segítségül gyógyító és terápiás céllal.

Júniusban új medencékkel nyílik meg a fehérvári strand

Naponta ötven-hatvan ember dolgozik folyamatosan a székesfehérvári strand felújításán, hogy júniusra elkészüljenek. A strand két leglátványosabb újdonsága egy nagy csúszdás medence és egy élménymedence lesz.

Bükfürdőről érkezett a Magyar Fürdőszövetség új elnöke

A Magyar Fürdőszövetség 2018. május 10-11-én tartotta tisztújító közgyűlését a budapesti Aquaworld Resortban, ahol a választmányi és szakbizottsági tisztségek mellett választották meg a szövetség új ügyvezető elnökét, Boros László Attilát.