Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Évindító akciókÉvindító akciók További ajánlatok

Szilveszteri fürdőzés: itt lesznek a legjobb bulik

Újabb izgalmas helyszínekkel jelentkezünk, melyik hazai fürdőkben csobbanhatunk át 2018-ba egy klassz medencés bulival. A nyugati országrészben már körülnéztünk, most jöjjön kelet és a főváros.

Hazai sípályák termálfürdők közelében

Egy kellemes, havas tájon eltöltött nap után mi is hozhatna kellemesebb pihenést, mint néhány óra a termálfürdőben? Bár a hazai sípályák jó része még néhány hétig nem kínál megfelelő minőségű havat, azért a téli sportok szerelmeseinek jó része már készül a szezonra.

A legforróbb masszázsok a hideg napokra

Vannak olyan masszás típusok és kiegészítők, amelyek a téli időszakban különösen kedveltek, hiszen átmelegítik a testet és a lelket egy szeles, hideg és fáradt nap után. Ezek közül ajánlunk most.

Ötcsillagos minősítés kapott Bükfürdő

Újabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt. Rendkívül sikeres éve van a büki fürdő mögött, valóságos díjhalmozóvá vált.

Mórahalom: új fürdő lesz a karácsonyi ajándék

Mórahalmon december 22-én a város karácsonyi ajándékaként, ünnepi fénybe öltöztetve adják át a Szent Erzsébet Gyógyfürdő teljesen megújult főépületét. A fürdőben az ünnepek alatt hosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket.

Melegen ajánljuk – a legforróbb fürdők az ország öt pontjáról

Szerencsénk van, ha hazánkban igazán „forró” fürdőzési lehetőségeket keresünk, hiszen Magyarországon több helyen is találunk 38 fok feletti vízzel feltöltött medencéket, amelyekben akár 5-6 perc is csodát tesz. Válogattunk néhányat.

Hat tea, ami távolt tartja a téli nyavalyákat

Nagyon kevesen vannak, akiknek sikerül elkerülni a megfázást a hideg évszakban. Ha még nem túl nagy a baj, érdemes a természet patikájához fordulni, egy-egy jó tea nemcsak felmelegíti a testet, de segít visszafogni a betegséget.

Hangolódjunk az ünnepekre egy fürdőben

A hazai fürdők a héten is gondoskodnak arról, hogy minden vendég színes programok közepette töltődhessen fel a közelgő ünnepekre: kényeztető szauna est, adventi forgatag, zenés éjszakai fürdőzések, közös karácsonyfa díszítés és Lego játszóház is várja az érdeklődőket.

Top 7 luxusmedence a világ körül

Van olyan, amelyik 8 hektáron terül el, és van, amelyiket 200 méter magasan építették fel: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.

Ünnepvárás a maximumon: kitett magáért Zalakaros

Mozgalmas és meghitt adventet élhet át egyszerre, aki még idén Zalakarosra látogat. Rengeteg remek program lesz a városi fürdőben is, a gyerekek számára szervezett vigasságokat pedig össze sem tudjuk számolni.

Filléres arcápolás: bőrradír házilag

Az ünnepek alatt szeretnénk a legjobb formánkat hozni, ám a karácsonyi rohangálás és nagybevásárlás közepette nem mindenki engedheti meg magának, hogy sokat költsön külsejére. Jó hír, hogy nem is kell!