Barna bőrszín olcsón, egyszerűen, házilag

Bár a májusi időjárás nem volt kegyes hozzánk, lassan elérkezik a nyár, és fürdőruhára fogunk vetkőzni. Ilyenkor mindannyian szeretnénk egészséges, friss barna színt, ha lehet minél egyszerűbben és gyorsabban. Van élet a szoláriumon és a barnító krémen túl is, adunk egy-két jó tippet.

A szép bőr titka, a masszázs

A most újranyíló fürdőkben sok helyen már masszázst is igénybe vehetünk. A masszázs jót tesz izmainknak, ízületeinknek és szeretjük, mert utána frissnek és kipihentnek érezzük magunkat. De egy szakszerű masszírozás bőrünket is szépíti és fiatalítja. Ezt jártuk körül részletesebben.

A Dunántúlon ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén

Május folyamán már több fürdő is fogadott vendégeket az országban, nagyon sokan azonban Pünkösdre vagy az azt megelőző csütörtökre vagy péntekre időzítik a nyitást. Lássuk, a Dunántúlon kik nyitnak a hétvégén.

Budapesten és Pest megyében ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén

A fővárosban és Pest megyében összesen 10 fürdő nyitja meg a kapuit pünkösdkor. Van olyan is, ahol a gyógyvizes medencéket is élvezhetjük majd, sőt éjszakai fürdőzés is lesz.

Ezek a fürdők nyitnak a pünkösdi hétvégén Kelet-Magyarországon

Az ország fürdői közül a legtöbben a pünkösdi hétvégén nyitnak meg. Azt jártuk körül, mire számíthatunk Kelet-Magyarországon, a most nyíló fürdőkben.

Már fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

A március közepén elrendelt üzemszünetet követően május 26-án fogadhatott újra vendégeket a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely így az országos jelentőségű fürdők közül elsőként nyitotta meg kapuit.

Még jobb minőségű vízzel és gyógyvizes medencékkel nyit újra Bükfürdő

Az ország második legnagyobb fürdője, sok másik fürdőhöz hasonlóan május 29-én nyitja meg a kapuit. 15 szabadtéri medencével várják a látogatókat, a fürdőgyógyászati részleg és a Medical Wellness azonban csak korlátozott számú szolgáltatással áll majd a vendégek rendelkezésére. 

Hét szuper diéta, melyekkel még formába hozhatja magát a strandszezonra

A nyár és a strandszezon már itt van a küszöbön, ráadásul az elmúlt hetek bezártsága miatt sokaknak kevesebb lehetőségük volt a rendszeres testmozgásra, így a megfelelő értrend most még nagyobb szerepet kap. Mutatunk 7 diétát, amit még nem késő elkezdeni, ha jobban szeretnénk mutatni a fürdőruhában.

Aquaticum Strand bérletet lehet nyerni egy régi fényképpel

Régi fotókat és videókat vár Debrecen városa, amelyek a régi, legendás Nagyerdei Strandon készültek. A beküldők között 3 db 10 alkalmas bérletet sorsolnak a régi strand helyén júniusban nyíló, vadonatúj, Aquaticum Strandra.

Hogyan védjük a hajunkat nyáron?

A nyarat mindenki várja, de ne felejtsük el, hogy a bőr mellett a haj is különleges ápolást igényel, hiszen ugyanúgy érik káros hatások, ezek a napsugarak és a por.

Nyitnak a budapesti strandok - erős létszámkorlát, online váltható jegyek és fokozott fertőtlenítés lesz

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Csillaghegyi, Római strandok 2020. május 30-án, míg a Pünkösdfürdői strand, ahogy a korábbi években, legkésőbb 2020. június 15-ig nyit meg.