Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Több mint 826 milliós fejlesztést terveznek a büki fürdőben

Felújítják a legrégebbi medencét és a fedett medenceteret, új főbejáratot építenek, valamint karórás rendszert vezetnek be a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a következő egy évben. A fürdőben 2020-ig szeretnék elérni az évi egymillió látogatót.

Beindult a fesztiválszezon a fürdővárosok környékén is

Összegyűjtöttük a nyár első felére a legérdekesebbnek ígérkező fesztiválokat a fürdővárosok környékéről. Mazsolázzanak kedvükre!

Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

A sóra sokan csak az ételek ízesítőjeként gondolnak, holott az egészségmegőrzésben is igen fontos szerepet játszik, azonban egyáltalán nem mindegy melyik fajtáját alkalmazzuk.

Ezt a hét dolgot mindig tegye meg napozás előtt

Mindannyian arra vágyunk, hogy a bőrünk minél szebb és hosszan tartóan barna legyen, de egyikünk sem szereti a vörösre égett bőrfelületet. Aki betartja az alábbi, napozás előtti „hétparancsolatot”, jobb eséllyel indul a szép, barna és egészséges bőrért.

Megérkezett a nyár a fürdőkbe: strandparty, habparty, éjszakai fürdőzések

A nyári strandszezon beköszöntével a fürdők is nagyszerű programokkal készülnek. Mutatjuk, hol szórakozhatnak a legjobban a kicsik és nagyok a héten.

Legendák nyomában Mezőkövesden

A Mezőkövesdre látogatók igazán izgalmas módon ismerkedhetnek a várossal: térképpel a kézben, legendák után nyomozva indul a város felfedezése.

Gyorssegély a szúnyogcsípésre

A szúnyogcsípések a nyár kellemetlen, de rendszeres velejárójának számítanak. Az alábbi praktikákat érdemes kipróbálni a csípéseik okozta viszketés ellen.

Fájnak az ízületei? Íme, a legjobb növények ízületi gyulladásra

Az ízületi gyulladásnak rendkívül kellemetlen tünetei lehetnek, például az érintett ízületek merevsége, fájdalma, a mozgás beszűkülése, az izomgyengeség. Szerencsére, néhány növény segítségével sokat javíthatunk az állapotunkon.

Fürdőzés orvosi rendelvényre – ön is igénybe veheti

Szeretne végre végigcsinálni egy teljes, két-három hetes fürdőkúrát, de nem engedi a családi költségvetés? Van megoldás: társadalombiztosítási támogatással is fürdőzhet, érdemes kihasználni a lehetőséget!

Álmot hozó gyógynövények

Az álmatlanság sokaknak okoz problémát. Kortól függetlenül, fiatalok és idősebbek is szenvedhetnek a kevés, és nem pihentető alvástól, mely komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. Gyógynövények segítségével könnyedén kezelhetjük a kialakult helyzetet.

Egy szuper eldugott kis strandfürdő, amiről talán még nem is hallott

Tudja, merre keresse Dávodot? No és azt, hogy Dávod-Püspökpusztán egy remek családi strandot is talál? A fürdő meglátogatásához egy pazar virtuális túra is kedvet csinál, mutatjuk.