Hogyan fürdőzik a magyar?


Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy gyógyvizes krémet!

A kérdőív lezárult.
A néhány perces kérdőívet végig kitöltők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki.
A kérdőív lezárult.

50.000 Ft értékű Rossmann ajándékkártya


A Rossmann Magyarország egyik legnagyobb drogériája kiterjedt budapesti és vidéki bolthálózattal. A szerencsés nyertes 1 db 50.000 Ft-tal feltöltött ajándékkártyát kap.

Négycsillagos mátrai wellnesshétvége


A Hotel Narád Park kiváló választás azoknak, akik szeretnek kirándulni, de azt minőségi környezetben, a változatos szolgáltatásokat kínáló wellness részlegben relaxálva szeretnék kipihenni.

Thermalion gyógyvizes krém


A magyar fejlesztésű, gyógyvíz koncentrátumot tartalmazó krém, ízületi problémák kezelésére. A fürdők gyógyhatása otthon. 1 nyertes kerül kisorsolásra.

Belépő 4 fő részére egy Ön által választott fürdőbe


3 nyertest sorsolunk ki a kitöltők és a regisztrálók között, akik az általuk választott magyarországi fürdőbe nyernek 4 fő részére szóló belépőt. Melyik fürdőbe szeretne leginkább eljutni? Töltse ki a kérdőívünket, válassza ki a fürdőt és nyerje meg a belépőket!
A kérdőív lezárult.

A sorsoláson való részvétel az alábbi rendszerben történik: aki végig kitölti a kérdőívet, minden feltüntetett nyeremény sorsolásán részt vesz. Aki a kérdőívet átlépi vagy a kitöltését megszakítja, de a nevét és e-mail címét megadja a sorsoláshoz, a fürdőbelépők és a telefontokok sorsolásán vesz részt. A kérdőív legkésőbb 2022. szeptember 11-én 23.59-ig tölthető ki. Sorsolás 2022. szeptember 14-én 14:00-kor. A nyerteseket az [email protected] címről értesítjük. Nevük feltüntetésre kerül a termalfurdo.hu oldalon.

A játék részletes részvételi feltételei ide kattintva olvashatóak