Hogyan fürdőzik a magyar?


Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványokat, wellnesshétvégét vagy fürdőbelépőket!

A kérdőív lezárult.
A néhány perces kérdőívet végig kitöltők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki.
A kérdőív lezárult.

50.000 Ft értékű Rossmann ajándékkártya


A Rossmann Magyarország egyik legnagyobb drogériája kiterjedt budapesti és vidéki bolthálózattal. A szerencsés nyertes 1 db 50.000 Ft-tal feltöltött ajándékkártyát kap.

Négycsillagos hétvége Tapolcán


Többszörös díjnyertes Hotel Pelion a festői Balaton-felvidéken nagy wellness részleggel, szabadtéri medencékkel és saját gyógybarlanggal.

50.000 Ft értékű IKEA utalvány


Az IKEA méltán népszerű és jellegzetes skandináv stílusú, praktikus bútorai minden korosztály körében egyre népszerűbbek. A sorsolás nyertese egy 1 db 50.000 Ft-tal feltöltött ajándékkártyát nyer.

Belépő 4 fő részére egy Ön által választott fürdőbe


3 nyertest sorsolunk ki a kitöltők és a regisztrálók között, akik az általuk választott magyarországi fürdőbe nyernek 4 fő részére szóló belépőt. Melyik fürdőbe szeretne leginkább eljutni? Töltse ki a kérdőívünket, válassza ki a fürdőt és nyerje meg a belépőket!
A kérdőív lezárult.

A sorsoláson való részvétel az alábbi rendszerben történik: aki végig kitölti a kérdőívet, minden feltüntetett nyeremény sorsolásán részt vesz. Aki a kérdőívet átlépi vagy a kitöltését megszakítja, de a nevét és e-mail címét megadja a sorsoláshoz, a fürdőbelépők sorsolásán vesz részt. A kérdőív legkésőbb 2023. szeptember 20-án 23.59-ig tölthető ki. Sorsolás 2023. szeptember 25-én 14:00-kor. A nyerteseket az inf[email protected] címről értesítjük. Nevük feltüntetésre kerül a termalfurdo.hu oldalon.

A játék részletes részvételi feltételei ide kattintva olvashatóak