Hogyan fürdőzik a magyar?


Mondja el a véleményét a fürdőkről, strandokról, ossza meg velünk, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra és nyerjen wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!

Kattintson a kérdőív indításához...

Jöhetnek a kérdések
A néhány perces kérdőívet végig kitöltők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki.
Kattintson a kérdőív indításához...

Jöhetnek a kérdések

Négycsillagos wellness hétvége balatoni panorámával


A közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Wellamarin kiváló konyhával, változatos wellness szolgáltatásokkal és Tihanyra néző panorámával várja a vendégeit. 1 db 2 fő részére szóló 2 éjszakás utalványt sorsolunk ki a kitöltők között.

Gyógyvizes kozmetikai ajándékcsomagok


Tusfürdők, sampon és masszázskrém, amelyek budapesti gyógyvizek felhasználásával készültek. 1 db ajándékcsomagot sorsolunk ki a kitöltők és a regisztrálók között.

Belépő 4 fő részére egy Ön által választott fürdőbe


5 nyertest sorsolunk ki a kitöltők és a regisztrálók között, akik az általuk választott magyarországi fürdőbe nyernek 4 fő részére szóló belépőt. Melyik fürdőbe szeretne leginkább eljutni? Töltse ki a kérdőívünket, válassza ki a fürdőt és nyerje meg a belépőket!
A sorsoláson való részvétel az alábbi rendszerben történik: aki végig kitölti a kérdőívet, minden feltüntetett nyeremény sorsolásán részt vesz. Aki a kérdőívet átlépi vagy a kitöltését megszakítja, de a nevét és e-mail címét megadja a sorsoláshoz, a fürdőbelépők és a kozmetikai ajándékcsomag sorsolásán vesz részt. A kérdőív legkésőbb 2019. szeptember 30-án 23.59-ig tölthető ki. Sorsolás 2019. október 1-én 14:00-kor. A nyerteseket az [email protected] címről értesítjük. Nevük feltüntetésre kerül a termalfurdo.hu oldalon.

A játék részletes részvételi feltételei ide kattintva olvashatóak