Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Vaszary Képtár és Vaszary Emlékház - Kaposvár

Kaposvár
További információ
Az országosan ismert Vaszary Képtár kortárs időszaki képző- és iparművészeti kiállítások színhelye. Itt kapott helyet a kaposvári születésű világhírű fotóművész, Juan Gyenes állandó kiállítása is.
Kaposvár szülötte, az európai hírű festőművész, főiskolai tanár Vaszary János Zárda utcai szülőházában berendezett Vaszary Emlékház bemutatja a festői életpályának különböző korszakait, átívelve Vaszary teljes életművén. A művész minél teljesebb bemutatása érdekében a festészeti anyag kiegészül számos érdekes, izgalmas dokumentummal is.


Közeli látnivalók
Rippl-Rónai Múzeum - Kaposvár
A múzeum épülete az egykori Vármegyeháza, amely 1828-1832 között épült klasszicista stílusban. 
Részletek

Steiner Gyűjtemény - Kaposvár
A Steiner házaspár magángyűjteménye a Kárpát-medence XIX. században készített öntöttvas használati- és dísztárgyait mutatja be.
Részletek

Bádogos Ipartörténeti kiállítás - Kaposvár
A Bádogos Ipartörténeti kiállítás szerszámokat, fotókat, dokumentumokat és bádogos munkákat mutat be a régi időkből. 
Részletek

Vasúti Emlékmúzeum - Kaposvár
Vasúti Emlékmúzeum állandó kiállítása bemutatja a magyar vasút mozdonyait, motorvonatait és motorkocsijait, mely által figyelemmel kísérhető ezek fejlődése. 
Részletek

Rippl-Rónai Emlékmúzeum (Róma-villa) - Kaposvár
A kiállítás Rippl-Rónai művészetét mutatja be. 
Részletek

Témába vág

Libaúsztatótól az ördög lábnyomáig – a Dél-Dunántúl fürdőinek története

Ahogy Magyarország nagy része, úgy a csodálatos fekvésű Dél-Dunántúl is rendkívül gazdag gyógy- és termálvizekben. Harkány, Igal vagy Kaposvár fürdője évtizedek óta a legkedveltebbek közé tartozik. Tudták, hogy nagy részük véletlenül vált ismertté?

A legkülönlegesebb szauna hagyományok a világ körül

Egy forró fürdő Japánban, gőzfürdő egy autentikus orosz bányában, lazulás egy finn füstszaunában? Melyiket próbálná ki? Nem mindennapi fürdő és szauna szemlére invitáljuk.

Védje ki a tél utolsó támadását – irány a forróság

Bár a januári „tavaszban” azt hittük, a tél erre az évadra kitombolta magát, az elmúlt napok időjárása bebizonyította, hogy tévedtünk. Ilyenkor az emberek többsége egy kis forróságra vágyik, arra, hogy teste-lelke felmelegedjen. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani.