Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok
2018. december 02. - 2018. december 23.

Adventi gyertyagyújtás a Diósgyőri várnál

Miskolc
Hely3534 Miskolc, Vár u. 24.


Adventi gyertyagyújtás a Diósgyőri várnál
Hagyományos adventi gyertyagyújtásokon énekkel, muzsikával és ünnepi gondolatokkal várnak minden érdeklődőt december 2-án, 9-én, 16-án és 23-án, sötétedés után a Diósgyőri várban, a Lovagi tornák tere előtt található Vásártéren. A program ingyenes!
A hatalmas adventi koszorún hétről hétre újabb gyertya jelzi majd a karácsony közeledtét. A Diósgyőri vár bástyái fényárban úsznak. A közönséget pedig látványos tűzeffektek is ámulatba ejtik. Azok, akik kilátogatnak, megcsodálhatják a fényfestést és az épületvetítést is, miközben bensőséges hangulatban készülődhetnek a közelgő ünnepekre.Témába vág

Az Alpokalja csodáit hideg időben is felfedezhetjük

A Nyugat-magyarországi peremvidék a téli hónapokban is megtelik élettel, a városok hangulatos karácsonyi vásárain kívül kipróbálhatjuk a korcsolyapályákat, túrázhatunk a havas hegyekben.

A legolcsóbb alföldi fedett fürdőink, amelyekbe érdemes ellátogatni

Gyógyvíz, iszapkezelés, élménymedencék, aromaszaunák, gőzkamra. Ezekben az alföldi fürdőkben is számtalan fürdős szolgáltatás közül választhatunk, ráadásul olcsóbban.

A babák kedvenc fürdői, avagy hova menjünk babaúszásra?

A babaúszás során játékos gyakorlatokkal szakemberek felügyelete és részvétele mellett tudatosan erősítik az anya-gyermek kapcsolatot, és segítik a gyermek fejlődését, különösen a személyiség, a szocializáció és a mozgás terén.