Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Borsodi Fonó FolkFesztivál a Diósgyőri várban 2023

Miskolc
Hely3534 Miskolc, Vár u. 24.


Borsodi Fonó FolkFesztivál a Diósgyőri várban
Autentikus magyar népzene és világzene, pörgős táncok, élő hagyományok a több, mint húszéves múltú népi fesztiválon!
Táncházak, népművészeti bemutatók és sokszínű kísérőprogramok várják a látogatókat a Borsodi Fonó Folkfesztiválon a Diósgyőri várban és a Lovagi tornák terén.

A Diósgyőri Vár jelen pillanatban felújítás alatt áll, így nem fogad látogatókat. A rendezvény emiatt 2022-ben nem kerül megrendezésre. Leghamarabb 2023-ban kerülhet sor a rendezvényre, azonban a 2022. tavaszán a termalfurdo.hu rendelkezésre álló információk alapján egyelőre ez sem garantálható.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. június 02. - 2023. június 03.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Miskolc
Látnivalók