Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Oldtimer Show 2023

Budapest
Hely1142 Budapest, Vasúttörténeti Park


Oldtimer Show

A minden évben megrendezett Oldtimer Show célja, hogy megrendezése magas színvonalú legyen, amihez szükség van a nagyon ritka külföldi oldtimer autókra és motorokra is. A családbarát rendezvény „kiállítás” és „vásár” jellegű, a látogatók a területet bejárva nézhetik meg a kiállított járműveket és vásárolhatnak is.

 

A rendezvényen a belépőjegy megváltása után a rendezvény területén sok ingyenesen igénybe vehető játék lesz a gyerekek részére, mint például: tűzoltás imitáció (tűzoltó ruhába öltöztetve), íjászat, bungee gumiasztal, airsoft lövészet, kézműves foglalkoztató, régi termelőeszközök kipróbálása és állat etetés terményekkel, állatsimogató, arcfestés.
 

A rendezvény területén vendéglátó egységek is lesznek, ahol az ételeket szabályozott áron árusítják a Disznótoros Kolbászfesztivál profi vendéglátósai. Ezen kívül lesz még, mi szem-szájnak ingere: kürtős kalács, sültkolbász, kenyérlángos, füstölt hústermékek, sajtok, üdítő italok, bor, kézműves sör, pálinka, édesség, stb…

Nézze meg a Oldtimer Showról készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. május 12. - 2023. május 14.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók