Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Oldtimer Show 2023

Budapest 2023. április 14. - 2023. április 16.
Hely1142 Budapest, Vasúttörténeti Park


Oldtimer Show

A minden évben megrendezett Oldtimer Show célja, hogy megrendezése magas színvonalú legyen, amihez szükség van a nagyon ritka külföldi oldtimer autókra és motorokra is. A családbarát rendezvény „kiállítás” és „vásár” jellegű, a látogatók a területet bejárva nézhetik meg a kiállított járműveket és vásárolhatnak is.

 

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény! Rengeteg díjmentesen kipróbálható játék lesz a gyerekeknek: állatsimogató, kézműves termelőeszközök kipróbálása, mesterség bemutatók, gyerekfoglalkoztató, íjászat, arcfestés, játszótér, légvár és gumiasztalok. Díjmentes lesz mosdó használat és a park mögötti területen lévő parkolóink is. (a parkolóinkat csak az veheti igénybe, aki a rendészek által mutatott helyre parkol le –a közlekedést akadályozó autót a tulajdonosa költségére elszállíttatjuk) A helyszínre nem csak autóval lehet érkezni! Buszokat is tudunk parkoltatni, de a buszok érkezését előre kell jelezni. A motorkerékpárral és a kerékpárral érkező látogatók részére a P1 jelű parkolóban lesz kialakítva „motorparkoló” és kerékpártároló” is. Mivel a parkhoz kerékpárút is vezet, javasoljuk jöjjenek minél többen kerékpárral. A Magyar Vasúttörténeti Park nevéhez méltóan vasúton is megközelíthető, a MÁV Esztergomi vonalán.

 

A helyszín megközelíthető különböző tömegközlekedési eszközökkel, melyről itt találhatók az információk: https://www.oldtimershow.hu/megkozelites/

 

Nézze meg a Oldtimer Showról készült videókat!


2023. évi program

2023. április 14-16.

Az Oldtimer Show Kft. megkezdte a jövő évi Budapest Oldtimer Show szervezését. 2023-ban már a megszokott időpontban, április közepén kerül megrendezésre nemzetközi kiállításunk: 2023. április 14-16. A helyszín ismét a Magyar Vasúttörténeti Park.

Az Oldtimer Show területe 10 hektáros, mely két park összevonásával jön létre. A fő látványosság: oldtimer autók és motorok a mozdony körfűtőházban lesznek kiállítva. A nagyobb járműveket a külső területeken helyezzük el.: teherautók, autóbuszok és traktorok.

A legfontosabb kérdés minden évben a kiállítási anyag. Megnyugtatjuk az oldtimer jármű rajongókat, idén is teljesen új kiállítási anyaggal jelentkezünk. Igazán komoly felhozatalra számíthattok! 

A Víztorony Parkban szombaton „OT Találkozó”, vasárnap „USA autó Találkozó” lesz. Mindkét találkozón előzetes regisztrációt követően lehet részt venni.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók