Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2023

Budapest
Hely1146 Budapest Állatkerti krt. 12/a.


Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
A világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, a legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden tájáról a Nemzetközi Cirkuszfesztiválon. 
Az első Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált 1996-ban rendezték meg a Magyar Cirkusz és Varieté (MACIVA) szakemberei. Az akkori igazgató, Kristóf István és fia, Kristóf Krisztián munkájában és a fesztivál létrejöttében sokat segített Varjasi László, Eduardo Murillo impresszárió és Franz Czeisler Tihany, magyar származású cirkuszigazgató. A Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált nemsokára együtt emlegették a nagy fesztiválokkal (Monte Carlo, Verona, Moszkva, Wiesbaden, Párizs). A méltán híressé vált program azóta is kétévente várja az egymással versengő produkciókat. Nívója miatt a világ vezető cirkuszfesztiváljai közé nőtte ki magát.
A meghívott művészek szívesen vesznek részt a megmérettetésen, hiszen a zsűriben helyet foglaló híres cirkuszigazgatók, artisták mellett a legnagyobb impresszáriók, ügynökségek kísérik figyelemmel az előadásokat. A verseny idején Budapestre figyel a világ.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. január 07. - 2023. január 08.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók