Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Egregyi szüret Hévízen 2020

Hévíz 2020. szeptember 07. (várható időpont)
HelyHévíz, Egregyi szőlőhegy


Egregyi szüret Hévízen
Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a szüreti mulatságot a több százéves szőlőtermesztői és borkultúrával rendelkező egregyi városrészben.
A rendezvényt a szüreti felvonulás nyitja meg, lovasszekéren róják a város utcáit a résztvevők, de akár a szőlőpréselést is kipróbálhatják, a színes programok alatt pedig mustot és különféle borokat kóstolhatnak.
A hagyományos szüreti felvonulást szórakoztató programok és gasztronómiai élmények követik.
Az egregyi főzőversenyen bográcsban kell főzni egy tetszőleges ételt, sertéshús felhasználásával. A főzéshez 3 óra áll rendelkezésre.
Az első három helyezett karikatúrát és értékes jutalmat kap.

A legjobb elérhető szállások Hévízen

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Hogyan járul hozzá a víz a lelki egészségünkhöz?

Honnan jön a víznek utánozhatatlan varázsa? Miért érezzük magunkat jobban már csak a víz látványától is? Miért nyugszunk meg tőle, hogyan képes fokozni kreativitásunkat, miért kerülünk egyensúly közeli állapotba mellette, vagy benne? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ!

2019 tíz legjobb magyar fürdője

Az idei Év Fürdője szavazáson olyan különleges fürdők diadalmaskodtak, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője, a legsokoldalúbb gyógyvízzel rendelkező fürdő, sokoldalú élmény-, gyógyfürdők és aquaparkok.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.