Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

„Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás

Budapest 2021. szeptember 25. - 2021. október 14.

„Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás

A rendezvény 2021. szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén.
 

Az 1971-es világkiállítás 50. évfordulóján ismét hazánkba várjuk a világ vadászait és más természetbarátait. Kiemelt célja, hogy a vadászat társadalmi elfogadottságát emelje, a valós vagy kreált konfliktusokat elsimítsa. Megmutassa a természet, a vadvédelem, a vadászat és a vadgazdálkodás közötti szoros kapcsolatot és az ökológiai összefüggéseket. S mindemellett persze bemutassa kis hazánk természeti csodáit is.

 

A világkiállítás Budapesten zajló fő eseményei mellett számos vidéki helyszín is várja az érdeklődőket. Keszthely, Vásárosnamény és Hatvan mellett a Somogy Megyei Konzorcium szervezésében több Somogy megyei térségben is izgalmas és érdekes, ugyanakkor tartalmas programra kerül sor, melyek között minden generáció kedvére választhat.

A Somogy Megyei Konzorcium változatos eseményei legalább olyan sokrétűek lesznek, mint a konzorciumot alkotó tagok – úgyis, mint a Balatoni Hajózási Zrt., a Balatoni Halgazdálkodási Zrt., Kassai Kft., Kaszó Zrt., Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Bőszénfai Szarvasfarm, SEFAG Zrt., valamint a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége.

 

Tartson velünk a világkiállítás idején, ismerje meg változatos kínálatunkat, s ha jól érezte magát nálunk, ossza meg élményeit ismerőseivel is és térjenek vissza hozzánk máskor is!

 

 

 

Közeli fürdők 

 

A kiállítás helyszínétől mindössze 5 km-re található Paskál fürdő területén a 2016-os beruházás eredményeként egy közel 1.400 m2 alapterületű, új fürdőépület került kialakításra. A fedett részen egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is helyet kapott a szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna mellett. 2018-tól egy új melegvizes medence is üzemel télen-nyáron. 

 

A Hungaexpo-tól szintén 5 km távolságra, a Városliget szívében helyezkedik el a Széchenyi fürdő, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. 

 

Az Árpád híd pesti hídfőjénél található Dagály fürdőben nyolc különböző formájú és hőmérsékletű medence található kellemes zöld környezetben, dunai panorámával.

 

 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók