Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Éjszakai fürdőzés Csurgón

Csurgó 2022. október 08.

Éjszakai fürdőzés Csurgón
Várják azokat a Csurgói fürdőbe, akik havonta egyszer nem alvással, hanem éjszakai vízi élménnyel szeretnék megtölteni minden hónap második szombatját! 

Fürdőzés a csillagos ég alatt
 

Forró víz, hideg italok, éjszakai fények, nyári esték… a hangulat, amikor az embernek nincs kedve megszárítkozni, átöltözni, és hazamenni. De miért is kellene? Uszodánkra minden hónap második szombatján sötétedés után is számíthatnak, egészen éjfélig!
 

Az éjszakai fürdőzés során a beltéri és kültéri medencéink egyaránt használhatók, a szaunavilággal együtt.Várjuk azokat, akik havonta egyszer nem alvással, hanem éjszakai vízi élménnyel szeretnék megtölteni a szombatjukat! Ezek az esték tökéletesek arra, hogy akár társasággal együtt mártózzunk meg; hogy a medencék vidám baráti beszélgetések helyszíneivé váljanak. Aki egyedül érkezik, annak pedig remek kikapcsolódást, ellazulást biztosíthat a napnyugta utáni fürdőzés.
 

Pihenjék ki a hét fáradalmait, frissüljenek fel nálunk! Minden hónap második szombatján éjszakai fürdőzésre várunk mindenkit, aki szeretne egy jó hangulatú estét eltölteni uszodánkban, lazulni, felfrissülni, jól szórakozni!Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...