Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Ellipsum Garden és éjszakai fürdőzés

Miskolctapolca 2021. október 16.
HelyEllipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca


Ellipsum Garden és éjszakai fürdőzés

Exkluzív programmal nyitja meg őszi szezonját az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő. Különleges programokkal várja az érdeklődőket október 16-án az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő: Kállay Saunders Andrással, Voksán Virággal, Veréb Tomival is találkozhatnak az Ellipsum Garden és éjszakai fürdőzés résztvevői, de kipróbálhatják a Mercedes elektromos autóját, minőségi gasztronómiai fogásokat kóstolhatnak és családi nyereményjátékokon is szerencsét próbálhatnak azok, akik ellátogatnak szombaton Miskolctapolcára.

A kötelező karbantartási munkálatok és garanciális javítások miatti zárva tartást követően különleges programokkal nyitja meg őszi szezonját október 16-án az Ellipsum Élményfürdő. Nappal az ingyenesen látogatható Ellipsum Garden gasztronómiai és zenei esemény, este pedig rendhagyó éjszakai fürdőzés kínál nagyszerű őszi programot.

 

A minőségi gasztronómiai fogások és könnyed zenei programok egyvelegét interaktív gyermekfoglalkoztató, tűzzsonglőrök előadása és fényfestés is színesíti az Aradi sétányon. A látogatók egyúttal megismerhetnek az elektromos autókkal is a fürdő parkolójában a Miskolci Villanyautós Találkozón, és tesztvezetésen is részt vehetnek.
 

A streetfood ételek, kávékülönlegességek, pálinkák, kézműves sörök és bükki borok mellett a gyerekekes családokat Macifröccs falatozó várja. A könnyed dallamokat az Ellispum Brass Band, Szécsi Viki&Vízi Viktor, a Latin Projekt és VERÉB TOMI viszi színpadra. Érdemes szerencsét is próbálni, hiszen a Miskolc Holding nem csak hasznos információkkal, hanem szerencsekerékkel is részt vesz az eseményen, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

 

A 12:00 órától kezdődő nappali programokat 20:00 órától rendhagyó éjszakai fürdőzés követi: Kállay Saunders András akusztikus koncertje és Dj Flower aka Voksán Virág bulija biztosítja a fergeteges hangulatot az Ellipsumban. Az éjszakai  fürdőzés belépővel látogatható, ami akár elővételben is megvásárolható.

 

Az Ellipsum Garden és Villanyautós találkozó napközbeni rendezvény ingyenesen látogatható az Aradi sétányon és a fürdő parkolójában.  Az Ellipsum Élményfürdő nappali nyitvatartása október 16-án: 10:00-18:00. Az éjszakai fürdőzésre külön jegy megváltása szükséges, elővételben online vagy az esemény napján a helyszínen. Kapunyitás 20:00, medencék zárása 01:00.

A legjobb elérhető szállások Miskolctapolcán

Kattinson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem


Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Miskolctapolca
Látnivalók