Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Hangfürdős relaxáció péntekenként a Török Fürdőben

Eger 2024. május 24.
HelyTörök Fürdő Eger


Hangfürdős relaxáció péntekenként a Török Fürdőben

A fürdő látogatói október 28-tól különleges hangfürdős szeánszon vehetnek részt minden pénteken. 

 

A relaxáción az élőben megszólaltatott keleti hangszerek, hangtálak, handpen, hand drumm, didgeridoo és kongák rezgése segíti a vendégek ellazulását. A hangszerek jótékony hatással vannak az idegrendszerre, csökkentik a stresszt, testre és lélekre egyaránt gyógyító hatást gyakorolnak. A kezdeményezés célja, hogy a vendégek valóban feltöltődve és kellemes élménnyel gazdagodva távozhassanak a fürdőből. 

 

Az első ilyen relaxációs szeánszra 2022. október 28-án kerül sor, 17 és 19 órától, 45-45 perc időtartamban szólnak majd a hangszerek a fürdőtérben. Ezúttal a látogatók ingyenesen vehetnek a részt a programon, a későbbiekben azonban egy minimális összegű belépődíjra lehet számítani.

 

Fürdőajánló

Egerben két hangulatos fürdő közül választhatunk. Az egri termálfürdő ligetes környezetben várja a vendégeit, Eger belvárostól néhány percre található. A fedett-nyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók paradicsoma. A termálfürdő közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik Török Fürdőbe, amely hat medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit. A fürdőben aromakabin, infrakabin, gőzfürdő és szauna is várja a felüdülni vágyó vendégeket. A masszázskínálatban a szokásos frissítő, nyugtató és gyógymasszázsok mellett a tradicionális török hamam masszázsok is helyet kaptak. 

 

 

 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...