Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban

Magyarhertelend 2019. december 05.
HelyHertelendi Termálfürdő és Szaunapark


Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban
Tankolja fel raktárait a Természet Erejével egy különleges wellness esten. Merítsen erőt az őselemek segítségével exkluzív környezetben.
 
A szeánszokra jellemező a kellemes és kiegyensúlyozott hőmérséklet. A program összeállításában a fokozatosságra törekedve egy felépített szauna napon vehet részt. Ráhangolodó gyógynövényes felöntésünket, különleges füstszeánsz követi, ahol a teljes testi-lelki békére találunk. Majd zengőtálak segítségével meditálunk. Bőrápolás után pedig következhet a borzongás a jégbontó forrósággal.
Minden herbál nap része a bőrápolás, ahol 100%-ban természetes alapanyagokból készítik a különböző testápoló készítményeket. Első lépésben bőrradírral távolítják el az elhalt felhámréteget, hogy bőrünk jobban lélegezhessen a megtisztult pórusokon keresztül. A nap végén pedig egy hidratáló készítménnyel táplálják a megújult bőrfelszínt,  védőréteget képezve a környezeti hatások ellen.
Exkluzív belépés, csak előzetes regisztrációval lehetséges.

Részvétel ára: 6000 Ft/fő,mely tartalmazza az alap programokat, egész estés frissítőket, finomságokat, zártkörű ambient
Minden alkalommal különleges ajándékot is kap!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Magyarhertelenden és környékén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem


Több információ a programról