Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban

Magyarhertelend 2019. december 05.
HelyHertelendi Termálfürdő


Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban
Tankolja fel raktárait a Természet Erejével egy különleges wellness esten. Merítsen erőt az őselemek segítségével exkluzív környezetben.
 
A szeánszokra jellemező a kellemes és kiegyensúlyozott hőmérséklet. A program összeállításában a fokozatosságra törekedve egy felépített szauna napon vehet részt. Ráhangolodó gyógynövényes felöntésünket, különleges füstszeánsz követi, ahol a teljes testi-lelki békére találunk. Majd zengőtálak segítségével meditálunk. Bőrápolás után pedig következhet a borzongás a jégbontó forrósággal.
Minden herbál nap része a bőrápolás, ahol 100%-ban természetes alapanyagokból készítik a különböző testápoló készítményeket. Első lépésben bőrradírral távolítják el az elhalt felhámréteget, hogy bőrünk jobban lélegezhessen a megtisztult pórusokon keresztül. A nap végén pedig egy hidratáló készítménnyel táplálják a megújult bőrfelszínt,  védőréteget képezve a környezeti hatások ellen.
Exkluzív belépés, csak előzetes regisztrációval lehetséges.

Részvétel ára: 6000 Ft/fő,mely tartalmazza az alap programokat, egész estés frissítőket, finomságokat, zártkörű ambient
Minden alkalommal különleges ajándékot is kap!

A legjobb elérhető szállások Magyarhertelenden és környékén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem


Több információ a programról


Témába vág

Köhögés ellen szaunázással, gyógynövényekkel és illatokkal

Ha Ön sem tudja abbahagyni a kínzó köhögést, próbálja ki a gyógynövényes illóolajokat, a kakukkfűből, vagy gyömbérből készült teát, inhaláljon kamillával, és ha nincs még láza, akár szaunában vagy gőzfürdőben is elpusztíthatja a kórokozókat.

Kastély- és fürdőtúra a délkeleti országrészben

Csodaszép barokk és neoreneszánsz kastélyok, interaktív kiállítások, titkos kutak, rejtélyes történetek várnak azokra az utazókra, akik az ország délkeleti szegletét célozzák meg. Van, amelyikben ma már mi is megszállhatunk arisztokratikus környezetben, de van olyan is, melynek udvarán ma már egy híres fürdő található.

Élményfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből

Több élményfürdő is kínál olyan jegyeket is, amelyek 2, 3 vagy 4 órára szólnak egész napos benntartózkodás helyett. Ezek akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek a teljes árú jegyeknél. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol nem csak délutáni belépés esetén spórolhatunk. Mutatjuk melyek ezek és mennyit takaríthatunk meg.