Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban

Magyarhertelend 2019. december 05.
HelyHertelendi Termálfürdő


Herbál szauna napok a Hertelendi Szaunaparkban
Tankolja fel raktárait a Természet Erejével egy különleges wellness esten. Merítsen erőt az őselemek segítségével exkluzív környezetben.
 
A szeánszokra jellemező a kellemes és kiegyensúlyozott hőmérséklet. A program összeállításában a fokozatosságra törekedve egy felépített szauna napon vehet részt. Ráhangolodó gyógynövényes felöntésünket, különleges füstszeánsz követi, ahol a teljes testi-lelki békére találunk. Majd zengőtálak segítségével meditálunk. Bőrápolás után pedig következhet a borzongás a jégbontó forrósággal.
Minden herbál nap része a bőrápolás, ahol 100%-ban természetes alapanyagokból készítik a különböző testápoló készítményeket. Első lépésben bőrradírral távolítják el az elhalt felhámréteget, hogy bőrünk jobban lélegezhessen a megtisztult pórusokon keresztül. A nap végén pedig egy hidratáló készítménnyel táplálják a megújult bőrfelszínt,  védőréteget képezve a környezeti hatások ellen.
Exkluzív belépés, csak előzetes regisztrációval lehetséges.

Részvétel ára: 6000 Ft/fő,mely tartalmazza az alap programokat, egész estés frissítőket, finomságokat, zártkörű ambient
Minden alkalommal különleges ajándékot is kap!

A legjobb elérhető szállások Magyarhertelenden és környékén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem


Több információ a programról


Témába vág

10 + 5 érv a kivi mellett

Gyerekkorunk óta hallgatjuk és próbáljuk betartani a régi bölcsességet, mely szerint az őszi és téli időszakban érdemes minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket. Ha a kivire esik a választásuk, számos okunk van rá, hogy ne csalódjunk. Ráadásul akár otthon is szüretelhetünk belőle...

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!

Egyre többen vélik úgy, hogy az igazi ajándék az, ha tartalmas programokkal, feledhetetlen élményekkel lepjük meg szeretteinket. Hiszen zoknit bárki tud venni magának, de egy közös, vidám fürdőzést nem kapni a sarki boltban. Ráadásul a legtöbb fürdő postázza vagy e-mailben elküldi az ajándékutalványt, így egyszerűen, gyorsan beszerezhető ez a remek ajándék.

Forró fürdővel a pihentető alvásért

Az alvászavar manapság szinte népbetegségnek számít, amit az egymást váltó időjárási frontok és az óraátállítás csak erősítenek. Forró fürdővel, gyakori szaunázással, és gyógynövényekkel azonban sokat javíthatunk a helyzeten.