Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Hévízi FutóFesztivál 2021

Hévíz 2021. május 16. Még nem hivatalos időpont
Hely8380 Hévíz, Festetics tér


Hévízi FutóFesztivál
A Hévízi FutóFesztiválon a félmaraton távot egyéniben, illetve váltóban teljesíthetik a sportolók, emellett ajándékok, és programok várják a kísérőket is. 
Szeretettel várnak kicsiket és nagyokat - a gyermekeknek a verseny továbbra is INGYENES, rengeteg ajándékkal és programmal kedveskednek minden versenyzőnek. A legnépesebb ovis csoportok vagy iskolai osztályok csoportos különdíjban részesülnek! 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Hévízen

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2021. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Elefánt fürdetés és föld alatti csarnok – A Hévízi-tó 10 csodája

A Hévízi-tó Európa szerte jól ismert, aki egyszer fürdőzött már a gőzölgő vízben, nem feledi az élményt. A Hévízi tó tényleg fantasztikus, több szempontból is egyedülálló a világon. Összegyűjtöttünk tíz érdekességet, amit eddig talán nem mindenki tudott róla.

Már mehetünk fürdőbe - Mutatjuk, melyik fürdő van már nyitva és a többiek mikor nyitnak

Május 1-től a fürdők is megnyithatták a kapuikat a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt. Egyelőre még csak egy részük fogad vendégeket, de egyre többen jelentik be a nyitás várható időpontját. Naprakész listában és térképen mutatjuk, melyik fürdőbe indulhatunk akár már ma, és a többiek mikor nyitnak.

Úszásnemek: a mellúszás

Az uszodák is nyithatnak nagyközönséggel előtt a fürdőkkel együtt. Ha nagyon hiányzik már a víz, és csak egy uszodába tudunk eljutni, akkor érdemes feleleveníteni a legtöbbek által ismert, mégis legösszetettebb úszásnemet, a mellúszást.