Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Michelin Bringafesztivál

Nyíregyháza

Michelin Bringafesztivál

Nyíregyházán, a Kossuth tér mellett már a Hősök terén is várja látogatóit a Bringafesztivál. A Kölyök Futam átalakult és Kölyök Park néven várja a gyerekeket a Hősök terén, míg a Kossuth teret megtöltik a változatos közlekedésbiztonsági programok. Idén a hangsúly a biztonságos és közös biciklizésen van, ezért a Bringarally helyett minden mozgásra vágyó vendéget a Vidám Kerekezésen várnak.

 

Kölyök Park
 

Idén is izgalmas programokkal várják a legkisebbeket is: a Hősök tere és a Kossuth tér a gyerekek játszóterévé alakul át, ahol játékos formában tanulhatják meg a biztonságos közlekedés alapjait.

  • KRESZ pálya
  • Pumpa pálya
  • KRESZ ugróiskola
  • Játékos digtális és hagyományos kihívások

A Kölyök Parkban 3 éves kortól várják a kis bringásokat, ahol izgalmas digitális játékokkal és hagyományos kerékpáros programokkal készülnek. Az ügyességi játékokon (KRESZ és Pumpa pálya) életkorhoz kell kötnünk a részvételt.

KRESZ Pályán két korcsoportban mérhetik össze a tudásokat a gyerekek:

  • 4-7 év
  • 7-11 év
  • A Pumpa Pályát 7 éves kortól próbálhatják a gyerekek.
 
Vidám Kerekezés

 

A biztonságos kerékpározás nem csupán a koncentrált figyelmet jelenti, a vidámság és a biztonság együtt járhat. Egészséges, praktikus, gazdaságos, ráadásul környezetbarát – így tehát van miért nyeregbe pattanni. Egy családias, 10 km-es táv Sóstóig és vissza, kényelmes tempóban, kellemes környezetben és nagy társaságban.


Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott, aki kedvet érez, hogy Nyíregyháza belvárosának legszebb és legcsendesebb pontjain végighaladva egy közös, vidám kerekezés részese legyen, és akinek a 10 km-es táv megfelelő kikapcsolódást nyújt.

 

Közlekedésbiztonsági programok

 

A Kossuth tér idén is átalakul a rendezvény fő helyszínévé, ahol egésznapos programok várják a látogatókat. A Kossuth téren a hagyományosnak tekinthető közlekedésbiztonsági programok mellett új, digitális játékokkal is készülünk, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást. Érdemes ellátogatni állomásunkra, ahol többek közt az alábbi aktivitásokkal várnak minden érdeklődőt:

  • Digitális reflex- és képességtesztek
  • Hagyományos és 3D szimulátorok

A Michelin Bringafesztivál fő helyszínén, a Kossuth téren idén is egész nap változatos programokkal várják a látogatókat.

 

 

Tekintse meg a Michelin Bringafesztiválról készült képeket!

Tekintsen meg egy korábbi Michelin Bringafesztiválról készült videót is!

 

Fürdők a közelben 

 

Nyíregyháza központjában, a Júlia Fürdőben három szauna, szárazgőz, nedves gőz, kádfürdő, infraszauna, 25 m2-es feszített víztükrű úszómedence, különböző hőmérsékletű gyógymedencék szolgálják a kikapcsolódni vágyó látogatók igényeit. A fürdő kertéjében egy finn típusú szauna is rendelkezésre áll. Mivel a fürdő a belvárosban található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. 

 

A nyíregyházi élményfürdő Sóstófürdő területén várja a vízi élmények szerelmeseit. Az Aquarius termálvilágában beltéri és kültéri gyógyvizes medencék találhatók nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval, valamint szaunavilág, Kneipp-medence, pezsgőfürdő is szolgálja a regenerálódást. Az élményvilágban hullámmedence, kamikaze csúszda, családi csúszda, óriás csúszda, black hole csúszda, vadvízi sodrófolyosó áll a vendégek rendelkezésére. A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja. A gyermekvilágban háromféle vízmélységű gyermekmedence, íves csúszda, verseny csúszda, elefánt csúszda és spriccelők szórakoztatják az apróságokat.

 

Az Aquarius szomszédságában található Parkfürdő kimagasló szolgáltatási színvonalának köszönhetően az elérhető legmagasabb, 5 csillagos minősítésű strand.  A sóstói gyönyörű, zöld környezetben található strandon medencék, termálvíz és szórakoztató szolgáltatások biztosítják a vendégek kikapcsolódását.

 

Szintén a sóstói területen üzemelő Fürdőház wellness részlegén termálfürdő, szauna, pezsgőfürdő, meleg termálvizes medence és sóbarlang várja a vendégeket, valamint masszázs is kérhető.

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Michelin Bringafesztivál : május 31.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Nyíregyháza
Látnivalók