Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Miskolci Sörfesztivál 2022

Miskolc 2022. szeptember 05. - 2022. szeptember 08.
Hely3525 Miskolc, Népkert


Miskolci Sörfesztivál
Az igazi fesztiválhangulat garantált a miskolci Népkertben, ahol különleges sörök, finom étkek, nagyszerű hangulat, ismert DJ-k, hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a nagyérdeműt.
A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, a szervezők felkészültek az előző években tapasztalt közel 70.000 fős látogatói szám fogadására és bővítették a gasztronómiai kínálatot. A Borsodi Sörgyár teljes termékpalettája mellett kézműves sörök és külföldi sörkülönlegességek széles választéka, az ország minden szegletéből érkező árusok standjain számtalan ínycsiklandozó falat várja a fesztiválozókat.
Miskolc, pontosabban Miksolctapolca az ország egyik legjelentősebb fürdő helye volt eddig is a Barlangürdő miatt. 2021-ben azonban megnyílt az ország legújabb és egyben egyik legnagyobb fedett élményfürdője a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő, amely magában foglalj a korábbi Miskolctapolcai Strandot is. Aki tehát a sört és a vizet is szereti, annak a miskolci sörfesztivál kihagyhatatlan.
 

A legjobb elérhető szállások Miskolctapolcán

Kattinson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Miskolc
Látnivalók