Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Péntek esti szaunashow az Aqualand-ban

Ráckeve 2024. június 21.
HelyAqua Land Termál- és Élményfürdő - Ráckeve


Péntek esti szaunashow az Aqualand-ban

Tradicionális szaunest, fürdőruhamentes változatban, a szaunaetikett szerint pénteken: 20.00 – 01.30 óráig, két szaunában, három szaunamesterrel.

Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges).Vitál Központunk, Fedett fürdőnk fürdőruhamentesen, kültéri gyógyvizes és termálvizes medencénk a párhuzamosan zajló kültéri éjszakai fürdőzés kapcsán, a szaunaestre megváltáltott jeggyel fürdőruhában látogatható. 
 

Fürdőnk, a tradicionális szaunázás elkötelezett népszerűsítőjeként minden pénteken fürdőruhamentes szaunaestet tart, változatos show jellegű programokkal, felöntésekkel.

A jegyár egész estére 7.480 Ft, mely tartalmazza a szaunaprogramokat, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, zöldség-, és gyümölcskínálást. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik.

A Vitál Központ, a Fedett Fürdő 20.00 órától használható textilmentesen, 01.30 óráig. A Caracalla termálvizes élménymedence fürdőruhában látogatható a párhuzamosan zajló vízi mozi programunk kapcsán, melyre a szaunaestre megváltott jegy is érvényes. Jegyértékesítés: a fürdő főrecepcióján (előzetes bejelentkezés NEM szükséges), jegyár 5.590 Ft.

Kapunyitás: 20:00

Záróra: 01:30Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ráckeve
Látnivalók