Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Sárkányhajó derbi a Zalakarosi Fürdőben 2020

Zalakaros 2020. augusztus 17. Még nem hivatalos időpont
HelyZalakarosi Fürdő


Sárkányhajó derbi a Zalakarosi Fürdőben
Sárkányhajók összecsapása a zalakarosi sportmedencében, ahova bárki benevezhet, aki érzi magában az erőt!
Sárkányok összecsapása a zalakarosi strandon: a klasszikus sárkányhajó ezúttal a medencébe kerül. Furcsa is lenne, ha ilyen rövid távon versenybe indulna több hajó... ahhoz nyílt vízre van szükség. 
És itt jön a csavar! Egy óriási sárkányhajót bocsátanak vízre az úszómedencében, ahol egymással szemben ül egy hajóban két 6 fős csapat, és teljes erőbedobással eveznek  - mindenki a saját irányába. Bátran mondhatjuk: a sárkányhajó derbi majdnem olyan, mint a kötélhúzás: az a csapat nyer, aki képes a riválist eltolni. 

Nevezzünk 6 fős csapattal, különböző kategóriákban a helyszínen!

A legjobb elérhető szállások Zalakaroson

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.

7 remek fürdő ahol a gyerekek télen is jól érezik magukat

Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat és az otthon gubbasztás vagy a karácsonyi maradék TV előtti majszolása helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe. Gyerekdisco, vulkános csúszda, és csúszdaversenyek, szörfözés, búvárkodás, úszkálás a szabad ég alatt? Melyiket válasszuk?