Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Sóstófeszt Szárazon és Vízen 2020

Nyíregyháza 2020. június 28. (várható időpont)
HelySóstógyógyfürdő, Berenát u. 1-3.


Sóstófeszt Szárazon és Vízen
A Sóstófeszt fergeteges éjszakával és bulival vár minden érdeklődőt. Ezen az estén több ezer fiatal UV festékkel kisminkelve hódítja meg a Sóstói tó partját.
Az esemény grandiózusából és sokszínűségéből adódóan az ország minden pontjáról lehet számítani érdeklődőkre. A rendezvény sikere az újító hatásában és a sokszínűségében rejlik. Nyíregyháza‐ Sóstófürdőn a tóparti lehetőségeket és adottságokat kihasználva szeretnének minden korosztályt megmozgatni ezen a hétvégén.
Látványos és érdekes kísérő programokkal valamint esténként dj‐kel és zenészekkel szórakoztatják a vendégeket.  A helyszínt a rendezvény stílusához mérten alakítják át. Egy homokos tengerpartot varázsolnak a sóstói tópartra. (homokkal, pálmafákkal, mixer bárral, táncosokkal stb.) A színpad a tó közvetlen partján kerül majd felállításra, amivel gyönyörű látványt biztosít a
nézők számára.
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.