Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Sóstófeszt Szárazon és Vízen 2019

Nyíregyháza 2019. június 28.
HelySóstógyógyfürdő, Berenát u. 1-3.


Sóstófeszt Szárazon és Vízen
A Sóstófeszt fergeteges éjszakával és bulival vár minden érdeklődőt. Ezen az estén több ezer fiatal UV festékkel kisminkelve hódítja meg a Sóstói tó partját.
Az esemény grandiózusából és sokszínűségéből adódóan az ország minden pontjáról lehet számítani érdeklődőkre. A rendezvény sikere az újító hatásában és a sokszínűségében rejlik. Nyíregyháza‐ Sóstófürdőn a tóparti lehetőségeket és adottságokat kihasználva szeretnének minden korosztályt megmozgatni ezen a hétvégén.
Látványos és érdekes kísérő programokkal valamint esténként dj‐kel és zenészekkel szórakoztatják a vendégeket.  A helyszínt a rendezvény stílusához mérten alakítják át. Egy homokos tengerpartot varázsolnak a sóstói tópartra. (homokkal, pálmafákkal, mixer bárral, táncosokkal stb.) A színpad a tó közvetlen partján kerül majd felállításra, amivel gyönyörű látványt biztosít a
nézők számára.
2019. évi részletes program
 FELLÉPŐK:
 USNK Hivatalos 
 Burai Krisztián hivatalos oldala 
 Szecsei 
 Yamina 
 Bárány Attila 
 Andro 
 Bricklake 


Több információ a programról


Témába vág

Csónakázzunk Magyarország legszebb tavain

Festői környezetben evezhetünk Miskolcon és Budapesten is, de csónakázhatunk akár egy strand mellett és romantikus szigetek között. Összeszedtük, mely helyeket nem érdemes kihagyni.

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.

Kedvenc bogyós gyümölcseink, a cseresznye és a meggy

Savanyú és édes testvérek a meggy és a cseresznye rendkívül sokoldalúan felhasználható finomságok, de abban is hasonlítanak, hogy fogyasztásuk számtalan egészségügyi előnnyel jár. Nézzük, mik ezek!