Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Szentesi Csokoládé Fesztivál

Szentes
Hely6600, Szentes, Petőfi u. 2., Szentes Szecessziós Ház


Szentesi Csokoládé Fesztivál
"Csokoládé az egész világ" jeligével hirdetik Szentes legédesebb eseményét, a Csokoládé Fesztivált. 
Kézműves Csokoládé mustra vár mindenkit a TÉRFESZTIVÁL társrendezvényén, mely egy kihagyhatatlan édes 1 napos program a Szentesi Szecessziós Ház-ban. Minden Csokoládé Imádónak kötelező a részvétel! Ha szeretnénk kilátogathatunk a Térfesztiválra, mely a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye. 
Gasztronómiai különlegességekből minden ínyenc talál fogára valót. Kreatív vetélkedőkön pedig a játékos kedvűek megmérettethetik tehetségüket. Zene és tánc nélkül sem marad a Térfesztivál, valamint több művészet képviselőivel is találkozhat a kilátogató vendég. Az esemény társprogramja az idén nemcsak a Csokoládé Fesztivál, hanem a Bor-és Pálinkaünnep, ahol ízletes nedűket kóstolhatnak a bor és pálinka rajongói.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Szentesi Csokoládé Fesztivál: szeptember 23.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Szentes
Látnivalók