Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Szentesi Csokoládé Fesztivál 2019

Szentes 2019. szeptember 21. - 2019. szeptember 22.
Hely6600, Szentes, Petőfi u. 2., Szentes Szecessziós Ház


Szentesi Csokoládé Fesztivál
"Csokoládé az egész világ" jeligével hirdetik Szentes legédesebb eseményét, a Csokoládé Fesztivált. 
Kézműves Csokoládé mustra vár mindenkit a TÉRFESZTIVÁL társrendezvényén, mely egy kihagyhatatlan édes 1 napos program a Szentesi Szecessziós Ház-ban. Minden Csokoládé Imádónak kötelező a részvétel! Ha szeretnénk kilátogathatunk a Térfesztiválra, mely a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye. 
Gasztronómiai különlegességekből minden ínyenc talál fogára valót. Kreatív vetélkedőkön pedig a játékos kedvűek megmérettethetik tehetségüket. Zene és tánc nélkül sem marad a Térfesztivál, valamint több művészet képviselőivel is találkozhat a kilátogató vendég. Az esemény társprogramja az idén nemcsak a Csokoládé Fesztivál, hanem a Bor-és Pálinkaünnep, ahol ízletes nedűket kóstolhatnak a bor és pálinka rajongói.
2019. évi részletes program
Egész napos Mézeskalács Workshop, Csokoládé Gyurmázás és Csokoládé Bika kínál felejthetetlen napot az édesszájúaknak. 


Több információ a programról


Témába vág

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.