Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Szentesi Csokoládé Fesztivál 2020

Szentes 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 22. Még nem hivatalos időpont
Hely6600, Szentes, Petőfi u. 2., Szentes Szecessziós Ház


Szentesi Csokoládé Fesztivál
"Csokoládé az egész világ" jeligével hirdetik Szentes legédesebb eseményét, a Csokoládé Fesztivált. 
Kézműves Csokoládé mustra vár mindenkit a TÉRFESZTIVÁL társrendezvényén, mely egy kihagyhatatlan édes 1 napos program a Szentesi Szecessziós Ház-ban. Minden Csokoládé Imádónak kötelező a részvétel! Ha szeretnénk kilátogathatunk a Térfesztiválra, mely a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye. 
Gasztronómiai különlegességekből minden ínyenc talál fogára valót. Kreatív vetélkedőkön pedig a játékos kedvűek megmérettethetik tehetségüket. Zene és tánc nélkül sem marad a Térfesztivál, valamint több művészet képviselőivel is találkozhat a kilátogató vendég. Az esemény társprogramja az idén nemcsak a Csokoládé Fesztivál, hanem a Bor-és Pálinkaünnep, ahol ízletes nedűket kóstolhatnak a bor és pálinka rajongói.
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

7 remek fürdő ahol a gyerekek télen is jól érezik magukat

Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat és az otthon gubbasztás vagy a karácsonyi maradék TV előtti majszolása helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe. Gyerekdisco, vulkános csúszda, és csúszdaversenyek, szörfözés, búvárkodás, úszkálás a szabad ég alatt? Melyiket válasszuk?