Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál 2020

Budapest 2020. július 01. - 2020. augusztus 01. (várható időpont)
Hely1146 Budapest, XIV. kerület, Városliget, Vajdahunyadvár


Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
Idén is megrendezik az eddig is több ezer látogatót vonzó Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivált. A fesztivál célja, hogy minőségi zenei élményt nyújtson látogatóinak eme különleges helyszínen, a városligeti Vajdahunyadvár romantikus udvarán.
2020. évi program még nem ismert
Témába vág

Arborétumok, ahol a legszebb az őszi levélhullás

Az arborétumok változatosabb növényvilággal rendelkeznek, mint az erdők, így nem kell nagy távolságot bebarangolnunk, hogy igazi őszi színpompában gyönyörködhessünk. Összegyűjtöttünk néhányat olyat, amelynek a közelében fürdőzhetünk is. Két olyan város is van, ahol fürdőt és arborétumot is találunk.

Ezek idén az ország kedvenc regionális fürdői

Vannak olyan fürdők az országban, amelyek méretben látogatószámban és ismertségben nem versenyezhetnek a legnagyobb fürdőinkkel, viszont ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Bemutatjuk, melyik az a 10 fürdő, amelyek Az Év Fürdője versenyben a legtöbb szavazatot szerezték regionális jelentőségű fürdők között. Vannak köztük igazi különlegességek is: kénes vizű fürdő, építészeti csoda, tóparti termálfürdő.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.