Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Zalakarosi Fociparádé 2023

Zalakaros
HelyZalakarosi Fürdő


Zalakarosi Fociparádé
Szeptember elején mozgásba hozzák a zalakarosi strandfoci pályát, a strandszezon zárásaként hagyományteremtő jelleggel elstartol a zalakarosi fociparádé! 
Ha több napra maradunk a városban, érdemes felfedeznünk szépségeit, mint a fából készült kilátót,Szőlőhegy Pincesor -t. 

Gyerekekkel kihagyhatatlan program a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a zalaszabari Zobori Élménypark, a 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm. 

A programon való részvétel az adott napra érvényes fürdőbelépőjegy megváltásával lehetséges. 
A rekord kísérletben 4 csapat  10:00-15:00 óra között megállás nélkül rúgja a bőrt.  ahol számos magyar kiválóság is képviselteti magát: 
- Telek András, 24 szeres válogatott labdarúgó
- Nagy Anett magyar bajnok és kupagyőztes labdarúgó, aki 70 alkalommal szerepelt a magyar válogatott színeiben
- A médiaválogatott tagjai közül Gájer Bálint, Ricky
- Fürdővezetők válogatottjának tagjai 
A strand vendégei és a játékosok a pálya környezetében olyan foci tematikájú játékokat próbálhatnak ki, mint például a Teqball. 
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. szeptember 06.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Zalakaros
Látnivalók