Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

AQUA Hotel Termál

Mosonmagyaróvár
Közvetlen átjárás: Itató szabadstrand
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
Árak és információk

Bemutatkozás

Pihenés és kikapcsolódás várja Mosonmagyaróváron, Északnyugat-Magyarországon, az AQUA Hotel Termálban, közvetlenül a termálfürdő területén.

A szálloda Északnyugat-Magyarország csücskében a Gyógy- és Termálfürdőjéről ismert Mosonmagyaróváron található. A bécsi reptér csupán 80 kilométer, a pozsonyi 30 kilométer, míg a magyar főváros 160 kilométer távolságra található. Élvezze a szálloda és a termálfürdő wellness szolgáltatásait évszaktól függetlenül. Az AQUA Hotel Termál Mosonmagyaróvár szívében, a termálfürdő területén található.
A hotel 59 modern berendezésű szobájával, gyógyászati és wellness-részleggel, étteremmel, drinkbárral várja a felüdülni vágyókat.
A hotel a városban egyedülálló módon kínál vendégei részére a szállás részeként ingyenes, többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt. Így ön akár többször is élvezheti ennek a páratlan gyógyvíznek a hatásait.
Ez a fürdőhely évtizedek óta számos turistát vonz a városba, nem utolsósorban kiváló gyógyvize miatt, amely Európa öt legjobb gyógyvizének egyike. Az itt felszínre törő termálvíz alapvetően gyógyászati célokat szolgál, noha az egészséges embereknek is feledhetetlen élményt és páratlan kikapcsolódást kínál. A termálfürdő wellness kezelései mindenki számára elérhetők.
Az orvosi beutalóval széleskörűen igénybe vehető gyógykezelések közül ön is biztosan megtalálja a kedvére valót. Többek között a szénsavas- és galvánfürdő, a víz alatti vízsugaras masszázs, a gyógymasszázs, az iszappakolás és az elektroterápia közül választhat. A termálvíz kémiai összetétele és hőmérséklete jótékony hatással van a mozgásszervi megbetegedések széles skálájára. Előnyösen használhatók reumatikus, degeneratív illetve gyulladásos gerinc és ízületi megbetegedések, továbbá sérülések és mozgásszervi műtétek rehabilitációs részeként. A termálvizes gyógykúrák a modern életformával együtt járó stressz oldására is jótékony hatásúak. Az idült gyomor és bélhurut valamit emésztési zavarok esetén a termálvíz ivókúraként is hatékonyan alkalmazható.
Használja kedve szerint az AQUA Hotel Termál*** medencéjét, finn szaunáját és infrakabinját, élvezze a vezetékes internet, a szobákban elérhető kábel tv előnyeit! Vagy ha úgy tartja kedve, bújjon bele a fürdőköntösbe, és sétáljon át a szállodától pár lépésre található termálfürdőbe!