Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Erla Villa boutique hotel

Eger
wellnesswellness
városivárosi
Árak és információk

Bemutatkozás

Az Erla Villa boutique hotel felnőttbarát vendégház, a barokk gyöngyszemének is nevezett Eger történelmi belvárosában található, egész évben ideális helyszínt biztosítva a minőségi pihenésre vágyóknak. 

A Villa 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. Luxus stílus, kényelem, csend: felnőttbarát hotel jellemzők, amit mindenki megérdemel, ha egy kis édeskettesre vagy egyéni feltöltődésre vágyik. 
A stílusos lakosztályok mellett a boutique hotel felnőttbarát wellness részlege nyújt felfrissülést az ide érkezőknek. Mennyei illatos szauna, frissítő jakuzzi, hűsítő beltéri medence, közvetlen kertkapcsolat, szikrázóan szép panoráma, amit semmilyen körülmények között nem tör meg a gyereksírás, ugrálás a medencébe. 
A házban igazi gourmet konyha működik, stílusában és luxus kivitelezésében is idomulva a szálloda koncepciójához. Fenséges ízek, nagy klasszikus ételek modern “bundába” csomagolva, helyi ételek, méltán híres hazai és egri borvidék borászok, tematikus ínyenc vacsorák, borkóstolók a Villa alatt húzódó borospincékben: ez az igazi Erla minőség.
A felnőttbarát szálloda részét képezi a különleges Szalon is. Legyen szó akár sakk partiról, biliárd meccsről vagy egy kellemes beszélgetésről egy csésze kávé vagy egy pohár ital mellett, a Szalon stílusos helyszínt biztosít a klasszikus értékek megidézésével, felelevenítve az angol társasági élet előkelőségét.
Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 
Szállásárak