Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Erla Villa boutique hotel

Eger
wellnesswellness
városivárosi
Árak és információk

Bemutatkozás

Az Erla Villa boutique hotel felnőttbarát vendégház, a barokk gyöngyszemének is nevezett Eger történelmi belvárosában található, egész évben ideális helyszínt biztosítva a minőségi pihenésre vágyóknak. 

A Villa 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. Luxus stílus, kényelem, csend: felnőttbarát hotel jellemzők, amit mindenki megérdemel, ha egy kis édeskettesre vagy egyéni feltöltődésre vágyik. 
A stílusos lakosztályok mellett a boutique hotel felnőttbarát wellness részlege nyújt felfrissülést az ide érkezőknek. Mennyei illatos szauna, frissítő jakuzzi, hűsítő beltéri medence, közvetlen kertkapcsolat, szikrázóan szép panoráma, amit semmilyen körülmények között nem tör meg a gyereksírás, ugrálás a medencébe. 
A házban igazi gourmet konyha működik, stílusában és luxus kivitelezésében is idomulva a szálloda koncepciójához. Fenséges ízek, nagy klasszikus ételek modern “bundába” csomagolva, helyi ételek, méltán híres hazai és egri borvidék borászok, tematikus ínyenc vacsorák, borkóstolók a Villa alatt húzódó borospincékben: ez az igazi Erla minőség.
A felnőttbarát szálloda részét képezi a különleges Szalon is. Legyen szó akár sakk partiról, biliárd meccsről vagy egy kellemes beszélgetésről egy csésze kávé vagy egy pohár ital mellett, a Szalon stílusos helyszínt biztosít a klasszikus értékek megidézésével, felelevenítve az angol társasági élet előkelőségét.
Az egyik legszebb magyarországi megyeszékhely, Eger, nem csak szezonálisan érdekes úti cél, hanem kiváló kikapcsolódást és izgalmas élményeket ígér a hosszú hétvégéken is. Különleges kulturális programok, barokk színesség, bódító borok és a termál turizmus is izgalmassá teheti az Eger városát választó utazók pihenését. 
Szállásárak