Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Hőforrás Hotel és Üdülőpark

Gyula
Fürdő a közelben: 2100 méterre ettől  - Gyulai Várfürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
gyógygyógy
Árak és információk

Bemutatkozás

A gyulai fürdő közelében, egy négyhektáros parkban található a Hőforrás Hotel és Üdülőpark.

A hotel a gyógyvizéről híres gyulai termál- és strandfürdő közelében, csendes zöldövezetben egy négyhektáros parkban helyezkedik el. Üde zöld környezetben  játszóterek, szabadtéri tűzrakó hely, valamint a park végében folyó Fehér Körös élővízi ágánál egy kis plázs bővíti szolgáltatások  körét. A homokos és a füves plázson napozóágyak, tusoló,  gyermekpancsolók  és egy exkluzív hajó formájú bár várja a vendégeket.
A hotelben különböző típusú szobák és apartmanok találhatók. A bababarát szobákban, valamint a családi apartmanokban minden biztosított, ami a kisgyermekek elhelyezéséhez szükséges. Díjmentesen biztosítanak babaágyat, pelenkázót, kiskádat, etetőszéket, babakocsit. Az apartmanok jól felszerelt kis konyhával is rendelkeznek.  A Csodavilág játszószobákban, a 2-12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról  animátor gondoskodik. A park árnyas fái alatt számos gyermekprogramot is kínálnak.
A hotel elhelyezkedése és szolgáltatásai révén ideális hely a családok pihenéséhez. Fakultatív programajánlatok között a család minden tagja talál kedvére valót.
Az üdülőpark új medence beruházása is megvalósult, három szabadtéri medence létesült: 1 gyerek medence, 1 úszómedence és 1 termálvizes medence. A gyerek- és úszómedence 2017. május végétől üzemel, a termálvizes medencét pedig idén szeptembertől vehetik igénybe a vendégek.

Szolgáltatások

A Hőforrás Hotel és Üdülőpark vendégei kellemes időtöltéséhez, kikapcsolódásához és gyógyulásához az alábbi szolgáltatásokat kínálja:
- gyógyászati részlegén OEP támogatott gyógykezelések
- jakuzzi 
- fodrászat 
- talpmasszázs 
- fitnesz terem 
- presszó 
- ajándék bolt 
- free WI-FI  
- központi széf
- nem őrzött parkoló – díjmentes
- ingyenes, fedett, zárható kerékpártároló – díjmentes
- két játszótér
- teniszpálya – használata  díjmentes, felszerelés (ütők, labda) térítés ellenében igényelhető
- 120-220 fős konferencia terem