Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Hotel Aquamarin***

Hévíz
Fürdő a közelben: 1400 méterre ettől  - Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
Árak és információk

Bemutatkozás

Az Aquamarin hotel Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel két hektáros parkosított területen, a központtól öt perc sétára, a világhírű Tófürdőtől mindössze 800 méterre.

A Hotel Aquamarin Hévízen egész évben szeretettel várja gyógyulni, vagy kikapcsolódni vágyó vendégeit!
A szálloda saját tulajdonú termálkúttal rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel telíti meg a két beltéri gyógyfürdőmedencét. A növényi ritkaságokban is gazdag parkban van még egy 160 m2-es hidroterápiás medence, ahol az időjárás függvényében szinte egész évben élvezhető az úszás és fürdőzés. A szálloda gyógyászati részlegén komplett Hévízi Tradicionális Kúra is igénybe vehető, melynek alapját a kiváló minőségű gyógyvíz adja. Erre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések. A gyógyítás a Hotel Aquamarin***-ban már tradíció, hiszen 1953 őszén ebben az épületben szerelték fel először a Dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a hévízi gyógyüdülő lett a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete. A fürdőrészlegen a 3 medencén kívül, egy beltéri finn szauna merülőmedencével és Kneipp taposóval, egy szabadtéri ÖKO szauna és egy ivókút is használható. Továbbá az itt lakó vendégek a sószobát is igénybe vehetik térítésmentesen.
A hotel két épületszárnyból áll és összesen 96 szobával rendelkezik. A legtöbb kétágyas szobához erkély is tartozik. A szobaárak minden esetben félpanziós ellátást tartalmaznak. Az étterem házias ételeket és a salátabár gazdag választékát kínálja. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendű vendégeket is fogadnak. A reggeli svédasztalos, a vacsora büférendszerben történik, de lehetőség van a'la carte étkezésre is.
 
Keresse az aktuális ajánlatokat!