Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Hotel Írottkő***

Kőszeg
Fürdő a közelben: 19600 méterre ettől  - Sonnentherme Lutzmannsburg
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
városivárosi
állatbarátállatbarát
Árak és információk

Bemutatkozás

A Hotel Írottkő a nyugati határszélen, a Kőszegi-hegység lábánál várja vendégeit minden évszakban, bájos miliővel, barátságos wellness részleggel és rusztikus modern stílusban berendezett éttermével, kiváló konyhájával.

Kőszeg szubalpin klímája, ódon házai és történelmi emlékhelyei felejthetetlen élményt ígérnek. A szálloda barátságos wellness részlege egy kiadós séta vagy városnézés után a pihenést és a feltöltődést szolgálja. A vendégek térítésmentesen használhatják a wellness részleget (finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium, aromakabin, sóbarlang, jacuzzi).

A közelben három remek fürdő is található: a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Kőszegtől 18 km-re, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 43 km-re várja a fürdőzni vágyókat, de a határon túli, 19 km-re lévő Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő is pompás szórakozást ígér az egész családnak.

A rusztikus modern stílusban berendezett, 50 fő befogadására alkalmas a’la carte étterem a nyári időszakban 11:00-22:00 óráig, a téli időszakban 11:00-21:00 óráig várja kiváló konyhájával kedves vendégeit. Az étlapon az ízletes magyar specialitások mellett vegetáriánus ételválaszték is megtalálható.

A szálloda kiválóan alkalmas különböző meetingek, tréningek vagy konferenciák megtartására, valamint aulája egyedülálló helyszínt biztosít bálok, kiállítások, illetve termékbemutatók lebonyolítására.

A mesés kisváros főtere, a tündéri macskaköves utcácskák becsületkasszákkal, a régmúlt idők hangulatát idéző 11 órai harangszó, a kristálytiszta levegő és a hegyi források mind tökéletes élményt kínálnak. A Jurisics tér műemlékegyüttese a középkori várral és városfallal országosan is kiemelkedő jelentőségű. A látogató a Jurisics-várban átélheti az 1532-es nagy török ostromot, a Chernel utcában – az egykori Úri utcában- az arisztokrácia eleganciáját, a történelmi belvárosban pedig a reneszánsz polgár nyugalmát.