Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: 400 méterre ettől  - Zalakarosi Fürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

A Zalakaros szívében, édenkerti környezetben fekvő Hotel Karos Spa a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis- és nagycsaládokat, valamint az egyedülállókat egyaránt.

A szálloda Spa-Gyógy- és Egészségcentruma, valamint az Harmónia Spa wellness 4000 m2-en a legkülönfélébb wellness-, fitness-, gyógy- és igazi spa szolgáltatásokat kínál a pihenni, regenerálódni vágyó Vendégeknek.

Az egészségtudatosság jegyében

SPA Egészségcentrum
Ismerje meg a medical wellnesst, ami orvos gondoskodásával valósítja meg a test,- lélek és szellem harmóniáját. A termálvíz gyógyító hatására épülnek egészségmegőrző szolgáltatások.
SPA Élmény- és Szauna Világ
A teljes kikapcsolódást nyújtó medencék vízfelülete csaknem 1000 m2. A kültéri és beltéri úszómedencék és élményfürdők, az örvényfürdő, a pezsgőfürdő, valamint a kicsik számára fenntartott pancsoló mind a test felfrissülését szolgálja. Aki regenerálódásra vágyik, időzzön el csendes környezetben, a gyógyhatású termálfürdőben.
A lazító fürdőzést kövesse szaunázás: gőzfürdő, bioszauna, infraszauna, finn szaunák minden igényt kielégítenek. A spa ritulé befejező lépéseként használja a merülő medence melletti jégbarlangot.
Harmónia Spa Wellness és Beauty Szolgáltatások
Válasszon a hotel széles kínálatából: kozmetikai arc- és testkezelések, kéz- és lábápolás, alternatív mozgás- és masszázsterápiák.

Vendéglátás

A szolgáltatások egyik alappillére a wellness szemléletű reformvendéglátás. A szállodában kialakított étel- és italkínálatban szem előtt tartják a gazdag magyar hagyományt és az újító gasztronómiai szellem követelményeit.