Oxigén Hotel Family & Spa**** superior

Noszvaj
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

Az Oxigén Hotel Family & Spa****superior ősfás parkban, tágas wellness résszel és különleges hangulattal várja vendégeit Noszvajon. 

Az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvajon, egy négyhektáros ősfás parkban, 50 szobával, 200 fős konferenciaközponttal, tágas Spa wellness résszel és különleges hangulattal várja vendégeit. Utóbbiról a szállodát körülvevő csodálatos erdei környezet mellett az épület egyedi stílusa, berendezése is gondoskodik. A századelőn épült Gallasy Kúria frissen befejezett felújítását követően nyerte el mostani alakját, egy négycsillagos szálloda formájában. Építészeti, belsőépítészeti stílusa elegáns, mégis természet közeli élményt nyújt a rusztikus, de mégis modern, különleges stílusával.
A szállodát kiegészíti az egzotikus hangulatú Spa távolkeleti berendezésével, autentikus meditációs zenéjével, a füstölők illatával, amelyek minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. Emellett  képzeletünket is inspirálja a wellnesst körülölelő japán kert, meditációs kert, amelyre a fürdőből, sőt még a szaunákból is kilátás tárul.