Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Sárvár
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

Nyugat-Dunántúl szívében található a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, amely közvetlen összeköttetésben áll az európai színvonalú Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel.

Nemzetközi szállodalánc tagjaként a szálloda garantálja a minőségi szolgáltatásokat. A vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdőbe – akár egy szál köntösben – ami a feltöltődés, a rekreáció és a gyógyulás központja: fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék, csúszdák, wellness- és gyógyászati kezelések, gyermek- és babavilág kényezteti a látogatókat. A szálloda minden ára tartalmazza a belépőt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe és a félpanziós ellátást, továbbá számos bababarát szolgáltatással is rendelkezik.
A modern és kényelmesen berendezett "La Caraffa" étterem a félpanzió keretében büféasztalon kínálja a magyar és a nemzetközi konyha remekeit. Az étterem 2 részre szekcionálható és terasz is kapcsolódik hozzá. A vendégek kényelme érdekében magas foglaltság esetén La Caraffa éttermen kívül a Graffiti bárban is lehetőség van étkezésre, az étteremmel megegyező félpanziós kínálattal. A "Graffiti Lobby & Lounge Bar" a délutáni kávézások vagy az esti koktélozások hangulatos helyszíne. Természetesen egy könnyű ebéd is elfogyasztható, jó idő esetén akár a teraszon is. 
A 300 fős konferencia terem biztosítja a sikeres tárgyaláshoz nélkülözhetetlen ideális környezetet, modern technológiát, valamint a teljeskörű szervezést és kivitelezést.
Sárvár történelmi belvárosa gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető, ahol számos program és látnivaló akad, így az aktív pihenés kedvelői is megtalálják számításaikat.