Jelentés Párizs egyik legszínesebb kiállításáról

2019. 09. 25. 15:17
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A „Fények városában”, Párizsban több mint 15 ezer ember és több mint 600 vállalat találkozott, egy kiállítás keretében szeptember 17-19. között a Porte de Versailles rendezvénycsarnokban, hogy bemutassa vagy megtalálja a következő nagy „vendégcsalogatót”.
Az IAAPA Expo Europe a kontinens legjelentősebb élményelemekkel, vidámparki és játéktermi játékokkal foglalkozó üzleti kiállítása. Itt mutatkoznak be azok az újítások, melyeket később látogatóként mi is kipróbálhatunk például egy fürdő vendégeként, miután az üzemeltetők és tervezők (akár öltönyüket nem kímélve saját bőrükön keresztül) meggyőződtek arról, hogy az adott attrakció az, amire szükségük van.
A képek mesélik el a legjobban a kiállítás hangulatát. Egy helyen láthattunk elegáns üzletembereket, élethű dinófigurákat, vízi csúszdákat, maximum fordulatszámon pörgő gyerekeket és érdekes VR (virtuális valóság) játékokat:
A VR idén nagyon népszerűnek bizonyult, valószínűleg egyre több attrakcióval fogunk találkozni a jövőben, mely ezen a technológián alapul. Voltak virtuális valósággal működő játékok, melyek a valóságban megépíthetetlen hullámvasutakat szimuláltak, mások valamilyen játéktérben tették lehetővé a mozgást és az interakciót a környezettel, például egy vikinghajó dobosaként.
Magyar színekben az Eleven Kft.-vel találkozhattunk a kiállításon. Standjuknál többek között hazánkban fejlesztett és készített élményelemeket és csúszdaelektronikai rendszereket mutattak be az érdeklődőknek. Ilyenkor néhány különleges kérés is érkezik a csapathoz, idén például az általában vízi csúszdákra felszerelt indítólámpa rúgásállóságáról érdeklődött egy mászófalakkal foglalkozó vállalat.
Jelentés Párizs egyik legszínesebb kiállításáról
Az Eleven Kft. standja
Jövőre Londonban, szeptember 22-24. között folytatódik ez a színes kavalkád. Reméljük, hogy itt is sok újdonság kapja meg a neki járó figyelmet, hogy egy nap mi is kipróbálhassuk őket!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...