Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Panorámás medence, naturista szauna - a Rudas új részlegén jártunk - képek

2014. 09. 22. 18:23
Szerző: Werkner Anita  Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A hétvégén a Kulturális Örökség Napjai alkalmából megnyitották kapuikat a budapesti fürdők. Szombaton a Rudas fürdőben jártunk idegenvezetésen.
A látogatók - miután gondosan a cipőjükre húztak egy kis, kék műanyag zacskót - a fürdő szinte teljes területét bejárhatták. Meg lehetett csodálni a Rudas magjának tekinthető török fürdőt, nyolcszögletű medencéjével és nyolc oszlopos medenceterével, továbbá a nemrégiben felújított, szinte még festékszagú uszodaszárnyat is.
Panorámás medence, naturista szauna - a Rudas új részlegén jártunk - képek
Tetőtéri medence a Rudasban
A legnagyobb izgalmat azonban mégiscsak a hamarosan megnyíló wellness részleg okozta. A leendő szaunavilágban még a hétvégén is komoly munkában voltak, így arra a részre nem lehetett belesni. Nem is csoda, hogy ilyen szorgosan dolgoztak, ugyanis szeptember 25-én lesz a megnyitó.
Panorámás medence, naturista szauna - a Rudas új részlegén jártunk - képek
Panorámás medence a Rudas tetején
A fürdő tetején már elkészült a legújabb termálmedence, így abban még a nagyközönség előtt gyönyörködhettek az érdeklődők. A télen-nyáron nyitva tartó medence biztosan sokak kedvence lesz, ugyanis csodás kilátás nyílik belőle Budapestre. Igazi élmény lesz a 36 fokos gyógyvízben ücsörögve a Gellért heggyel a hátunk mögött csodálni a dunai hidakat.
Panorámás medence, naturista szauna - a Rudas új részlegén jártunk - képek
Körülbelül ilyen lesz a panoráma a termélmedencéből.
A szaunavilág egyébként a nemrégiben felújított, Magyar Termék Nagydíjas Lukács fürdő új szaunavilágjához fog hasonlítani, éppen ezért hasonló árfekvésre számíthatnak a fürdőzök. Akárcsak a Lukácsban, a Rudasban külön jegyet kell majd váltani az új részlegbe, ahol lesz szauna, nedves gőz, só- és, hőlégkamra, továbbá naturista szauna is. Az, hogy megéri-e majd a plusz költséget, nem is kérdés.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...