Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Királyi elegancia Szlovákia egyik legkedveltebb fürdőjében

04. 22. 08:22
Kíváncsi rá, milyen lehet a klasszikus uralkodói megjelenés és 21. századi technológia egy helyen? Egy kellemes, királyi eleganciát sugárzó fürdőt találtunk a napsütötte dombok között a szlovákiai Rajecfürdő településen.

Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből

04. 21. 07:21
Trópusi fürdő, mozi fürdő, Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő és barlangfürdő egy fedél alatt. Így hangzik egy olyan felsorolás, aminek különleges fürdőzést ígérő élményeit pont az ilyen, lelombozóan télies időjárás ellen kell segítségül hívnunk. Járt már Európa legnagyobb fürdőkomplexumában?

Tovább fejlesztik a miskolctapolcai strandot

04. 20. 07:20
A Modern Városok Program - Miskolctapolcai fürdő és környezetének fejlesztése projekt keretében megkezdődtek a Hejő-hévízkút kútfúrási kivitelezési munkái az egykori gyerekstrand területén.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

04. 18. 19:32
A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.

Gyógyuljon fürdőben: már gyógyhatás szerinti fürdőkeresővel is találhat megfelelőt

04. 18. 07:50
A termalfurdo.hu legújabb fürdőkeresője segítségével egyszerűen és gyorsan megtudhatja, mely hazai fürdők gyógyvize ajánlott leginkább egészségügyi problémájára.

Hello Hungary, hello Bükfürdő!

04. 14. 19:00
Megérkezett a „#helloHungary” installáció Bükfürdőre, az idelátogató vendégek és a környékbeliek legnagyobb örömére!

Családi fürdőparadicsom - Ausztria második legjobb fürdője Burgenlandban

04. 11. 19:50
Ausztria legjobb gyógyfürdői, termálfürdői közül már többet is bemutattunk korábban olvasóinknak. Ezúttal egy a határtól alig néhány kilométerre található fürdőkomplexumot veszünk célba, amelyet tavaly Ausztria második legjobb fürdőjének választottak.

5 óriáscsúszdából álló csúszdapark épül a mezőkövesdi fürdőben

04. 10. 19:40
A tervek szerint már idén augusztusra elkészül a legújabb attrakció a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén. Az ötféle óriáscsúszdáról látványterveket is mutatunk.

Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

04. 10. 07:50
A legtöbb magyarországi fürdőben május elsejével indul el a strandszezon. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei már az iskolai tavaszi szünet kezdetén, húsvét nagypéntek előtti napon, április 13-tól pancsolhatnak szinte valamennyi szabadtéri medencében.

Családi nap, zenés éjszakai fürdőzés: remek húsvéti programok lesznek a fürdőkben

04. 09. 09:09
Szívesen kimozdulna húsvétkor a család, emellett fürdőzni is szeret? Máris mutatjuk, melyik termálfürdős településre érdemes ellátogatni, ahol jobbnál jobb húsvéti programokkal készülnek a fürdők.

Húsvéti programok a fürdőkben: itt lesznek a legjobb bulik

04. 08. 08:48
Mindjárt itt a húsvét! Országszerte rengeteg izgalmas programmal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Összeszedtük azokat a kelet-magyarországi termálfürdős településeket, ahol az egész család jól szórakozhat húsvétkor és a tavaszi szünetben.

Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

04. 07. 07:50
Sokan nem is tudják, hogy Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjét hazánkban találjuk. Igazi mesevilág ihlette, különleges hely ez. A vele szomszédos termálfürdőben pedig az éjszakai fürdőzés örömeit élhetjük át minden nap.