Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

A víz világnapja: kedvezmények és színes programok a fürdőkben

03. 20. 18:00
Március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket. Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez több mint két tucat fürdő csatlakozott.

Mégsem a tavalyi volt az utolsó szezonja a debreceni strandfürdőnek

03. 19. 09:19
Májustól még a szokott rendben látogatható az Aquaticum Strandfürdő, ugyanis 2018-ra halasztották a felújítását.

Budapesti fürdők: rekord év volt a tavalyi

03. 18. 08:18
Több mint négymillió vendég kereste fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei (BGYH) Zrt. által üzemeltetett fürdőket és strandokat 2016-ban, ami 11,5 milliárd forintot meghaladó rekordforgalmat eredményezett - írta pénteki számában a Világgazdaság.

Alföld gyöngye: igazi élményparadicsom a csodás panorámájú fürdő

03. 17. 07:47
Akár gyógyulni szeretne, élményekkel gazdagodna, akár feltöltő pihenésre vágyik, az „Alföld gyöngyeként” emlegetett fürdő, 2016 óta hivatalos gyógyhelyként, az ország egyik legősibb fürdőkultúrájával várja. Tavaszi úti tippünk: Orosháza-Gyopárosfürdő.

Víz Világnapja a budapesti fürdőkben: kedvezményes belépők, hegedűkoncert, hastánc és rekordkísérlet

03. 16. 19:00
Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok várják korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. Koncertek, DJ, hastánc produkció, tradicionális cigány muzsika és úszóversenyek.

Csodatévő romantikus gyógyforrás Toszkána dombjai között

03. 13. 19:30
Az Itália-rajongó magyar turisták talán legkedveltebb olasz régiója Toszkána. S bár a legtöbb turista nem ezért utazik ide, nem árt tudni, hogy a napsütötte dombos vidék több remek fürdőt is rejt.

Szlovénia legfiatalabb fürdője nemcsak a síelés szerelmeseinek

03. 08. 07:50
Bár a tél itthon lassan véget ér, a hegyek között javában tart még a síszezon. A téli sportok kedvelői számára pedig talán nem is létezik kellemesebb pihenés, mint ellazulni a meleg, gyógyító vízben, a hófödte hegycsúcsok között.

Hétfőn nyit az új élményfürdő a Zsóry-fürdőben

03. 03. 10:33
Március 6-án hétfőn megnyílik a vendégek előtt az új fedett élményfürdő és uszoda komplexum a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. Naponta 9.30-18.00 óra között vehető igénybe az alap belépőjegy + kiegészítő belépőjegy váltásával.

Milliárdos fürdőfejlesztés Bükfürdőn: tenger alatti vízi világ is készül

03. 01. 11:22
Több száz milliós fejlesztések valósulhatnak meg Bükfürdőn, ahol már az idén komoly munkálatok kezdődhetnek. Megújul a gyógyfürdőt, az élményfürdő gyermekmedencéje tenger alatti vízi világgá változhat.

Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

02. 27. 20:00
Hallottak már Golling városáról? Golling egy a Salzach folyó partján épült ausztriai mezőváros, ahol egy csodás fürdő várja a pihenni vágyókat.

Földfelszín alatti gigafürdő épülhet a főváros mellett – látványtervek

02. 24. 12:51
Mintegy 11.000 négyzetméter barlangrendszert összekapcsolva, a világon egyedülálló módon, mészkőből, a föld felszíne alatt épülhet fel a hatalmas fürdőlétesítmény Diósdon. Mutatjuk a látványterveket.

A gyógytó elfolyó vizével fűtenek majd Hévízen

02. 23. 19:00
A gyógytóból elfolyó meleg víz hasznosításával oldják meg Hévízen a kórház és a fürdő egyes épületeinek fűtését.