Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Új medencékkel bővül a Kispesti Uszoda

02. 20. 20:00
Egy élménymedencét és egy gyermekmedencét építenek a Kispesti Uszodához tartozó szabadtéri területen. Az új medencék már az idei strandszezontól üzemelnek majd.

Búvárkodás a tenger felé félúton – csodaszép fürdőt találtunk

02. 20. 19:00
Jártak már a horvát Zagorje térségének mesés lankái között? Dalmácia felé tartva, Zagrábtól nem messze találjuk Krapinske Toplice-t. Adjanak egy esélyt a településnek, gyönyörű fürdő várja önöket a zöldellő dombok között! Ismerjék meg az Aqua Vivae-t!

Aquapark és sportcsarnok épül Pécsett

02. 18. 20:35
A Modern városok program keretében, több tízezer négyzetméteres komplexum épül Pécsett, melyben fedett élményfürdő, csúszdák, hullám- és gyermekmedencék, wellnessrészleg és egy tó is helyet kapnak majd.

Erdély kincse egy modern fürdőkomplexumban

02. 16. 07:50
A sóbarlangok, sókamrák és sós fürdők egészségre gyakorolt pozitív hatását régóta jól ismerjük. A parajdi sóra alapozva immár két esztendeje egy gyönyörű fürdőkomplexum is várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Extrém Fürdőzők Társasága és más érdekességek

02. 15. 10:01
Szívesen megmártóznának 280 ezer korsó sörben? Fürdenének együtt a makákókkal? Vennének egy jeges fürdőt? Különleges fürdőzési szokások a nagyvilágból.

Három igazán különös fürdő a nagyvilágból

02. 14. 20:20
Mi lenne a legextrémebb fürdőzési forma, amit még jó szívvel kipróbálnának? Egy mélyvörös színű borfürdő? Vagy egy családi merülés a sűrű csokoládé folyamban? Esetleg kipróbálná milyen érzés, amikor gyenge áram járja át a testét fürdőzés közben?

Ilyen lett a Zsóry fürdő vadonatúj élményfürdője – videó

02. 13. 14:40
Valamennyi izgalmas, új attrakció működés közben látható a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő megnyitás előtt álló élményfürdőjében, a tesztüzemről készült videóban. Mezőkövesden, a fürdő új részlegével egy időben, a megújult városi uszoda átadása is várható.

Fürdőbelépőt kapnak ajándékba a véradók

02. 03. 19:30
Békés megyében minden véradó tiszteletjegyet kap, amely tartalmazza Gyopárosfürdőre az élményfürdő és a szauna-park ingyenes használatát. Szentesen is ajándék fürdőbelépővel honorálják az életmentő gesztust.

Harkányfürdő: 300 forint a belépő a helyi lakosoknak

02. 03. 07:30
Február elseje és április 28-a között 300 forintért látogathatják a városi fürdőt az állandó helyi lakosok Harkányban. A csúszdára ebben az évben nem kell majd külön jegyet váltani.

Öt fürdő, ahol kipróbálhatjuk só gyógyító erejét

02. 01. 20:01
Egyre több hazai fürdő és wellness komplexum kínálatában szerepel a sóterápia szolgáltatás. Ha eddig még csak olvastak erről a légúti betegségek esetén különösen hatékony módszerről, itt az ideje, hogy ki is próbálják!

Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak - Játékkal

02. 01. 07:50
Sok hazai fürdő van, ahol a kicsik önfeledten játszhatnak és pancsolhatnak, ráadásul a szülők is jól érzik magukat. Jöjjön hét családbarát fürdő, amelyet érdemes felkeresni akár még ezen a hétvégén!

Családi fürdőzés pozsonyi városnézés mellé

01. 31. 19:49
Bármilyen hideg is az idő, jó lenne, ha hétvégén kirándulna egy jót a család? Van egy remek ötletünk: csodálják meg Pozsony nevezetességeit, majd melegítsék át tagjaikat és kapcsolódjanak ki Szlovákia egyik legkedveltebb családi fürdőjében!