Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fürdőzés

Európában egyedülálló barlangfürdő a Bükk lábainál

05. 24. 07:50
Ha létezne egy lista azokról hazai a fürdőkről, amelyeket legalább egyszer az életben mindenkinek muszáj felkeresnie, biztosan ott lenne a dobogós helyezettek között a Miskolctapolca Barlangfürdő.

Szlovénia legfiatalabb fürdője az ország legöregebb városában

05. 23. 19:30
Gondoltak már rá, hogy nyáron is csodás úti cél lehet Szlovénia? Déli szomszédunkat nagyon sokan csak síelés és kirándulás okán keresik fel. Pedig Szlovénia csodás természeti környezete és történelmi emlékei mellett gyönyörű fürdőket is kínál.

Hullámmedencével bővül a családok strandja

05. 23. 07:50
Pénteken indítja a szezont a Tiszavasvári Strandfürdő, amely többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja vendégeit. A strand nagy szenzációja idén júliusban pedig egy új hullámmedence lesz.

Gyermeknap a fürdőkben: itt lesznek a legjobb programok

05. 22. 07:50
Hétvégén gyermeknap. Mi lehetne jobb időtöltés ekkor a család legkisebb tagjainak, mint egy fergeteges pancsolás a hazai fürdők egyikében? Összeszedtük, hol várják a családokat a legszuperebb programokkal.

Egerszalók: egy rendkívüli gyógyhely, különleges gyógyító energiákkal

05. 21. 08:30
Magyarországon is található több olyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

A nyugalom szigetei – hat kisebb, de csodás fürdő a főváros közelében

05. 20. 18:45
A divatos fürdőkomplexumok csillogása és luxus szolgáltatásai minden alkalommal ámulatba ejtenek minket, de néha azért előfordul, hogy valami egészen másra vágyunk. Hadd ajánljunk hat bájos, de kevésbé ismert fürdőt a főváros környékéről!

Tíz fürdő Magyarország leghosszabb csúszdáival

05. 20. 08:30
Ha gyerekkel indulunk fürdőzni, a játék és a szórakozás legalább olyan fontos, mint a pihenés. Mi is jelenthetne nagyobb „kaland faktort”, mint egy extra magas vagy hosszú, esetleg különösen gyors vízi csúszda?

Fürdős kérdőív: wellnesshétvégét nyertek olvasóink

05. 17. 13:40
Hogyan fürdőzik a magyar? Erre voltunk kíváncsiak az elmúlt néhány hétben, amikor is olvasóink fürdőzési szokásairól érdeklődtünk. Kérdőívünket kitöltők között értékes nyereményeket – köztük wellnesshétvégéket – sorsoltunk ki.

Óriási alpesi fürdő az egész családnak

05. 17. 07:17
Ki ne szeretne az Alpok nyáron üdén zöldellő, télen hófödte hegycsúcsai között pihenni. Az osztrák alpesi régió nemcsak a síelés, de a kirándulás és a fürdőzés szerelmeseinek is rengeteg lehetőséget kínál. Ezúttal Salzburg tartományból ajánlunk úti célt.

Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

05. 16. 07:50
Szeretnék megtalálni álmaik fürdőjét, ahol nyugodt, békés, de mégis modern környezetben fürdőzhetnek? A fürdőt, amelyet a hatalmas ligetben még a főszezonban sem érzünk zsúfoltnak? A helyet, ahol miközben a felnőttek pihennek és gyógyulnak, a gyerekek is remekül szórakoznak?

Újabb díjat kapott Bükfürdő

05. 15. 19:30
Nemrég adtunk arról hírt, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nemzetközi EuropeSpa elismerést kapott. Az idén fennállásának 55. jubileumát ünneplő fürdőt az Év Gyógyfürdőjének is megválasztotta egy turisztikai magazin.

Vízparti veszélyek: így vigyázzunk a szemünkre, ha jön a kánikula

05. 15. 07:50
Miután kiválasztották a legjobb strandot, és csak percekre vannak attól, hogy csobbanjanak egyet, szemüveget vagy kontaktlencsét viselőknek át kell gondolniuk néhány hasznos dolgot, hiszen számukra veszélyes is lehet a fürdőzés.