Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok

Fürdőzés

Ausztria legnagyobb, szemkápráztató gyógyfürdője Bécsben

07:40
Sokan, és viszonylag sűrűn utazunk Magyarországról Bécsbe, de ott tartózkodásunk során mégis nagyon kevesen keressük fel Európa legmodernebb és legnagyobb városi gyógyfürdőjét, az osztrákok egyik büszkeségét.

Egy ideig zárva lesz a Miskolctapolca Barlangfürdő

01. 23. 11:50
Karbantartás miatt három hétre bezárja kapuit Az Év Fürdője. A Miskolctapolca Barlangfürdő szokásos évi felújítási és karbantartási munkálatai a mai napon kezdődtek és közel három hétig tartanak.

Mire jó a súlyfürdő?

01. 21. 20:40
A víz alatti nyújtás technikája kíméletes módszer, mely helyreállítja a gerinccsigolyákat, egyben biztosítja a hidroterápia minden előnyét.

Nyolc különleges fürdő a nagyvilágból

01. 21. 08:00
A világot járva a turisták legnépszerűbb úti céljai között szerepelnek a termálfürdők, melyek legtöbbször nemcsak csodás lazítást ígérnek a gyaloglásban megfáradt utazóknak, de fantasztikus látványt, egyedi turisztikai élményt is nyújtanak.

A harmincmilliomodik fürdővendégét várja idén Zalakaros

01. 20. 19:32
A harmincmilliomodik vendégét várja idén a Zalakarosi Fürdő, ahová tavaly több mint félmillióan váltottak jegyet. Nyáron új négycsillagos szálloda is nyílik a településen.

Szuper fürdő Kőmíves Kelemen vára mellett

01. 17. 20:00
Az erdélyi „magos Déva várának” szomorú történetét jól ismerjük iskolai tanulmányaikból. Arról azonban a suliban még nem olvashattunk, hogy egy sokkal békésebb múltú, óriási fürdőkomplexum is várja a csodás hegyvonulatok között kiránduló turistákat.

A fürdő télen is minden bajra orvosság

01. 16. 19:30
Tudták, hogy a gőzölgő víz nemcsak felmelegít, de egészségesebbé, boldogabbá és szebbé is tesz? Íme, az indokok, miért érdemes télen is minél gyakrabban fürdőbe járni!

Megnyitott Balatonfüred új városi uszodája - féláron látogatható

01. 11. 19:30
A 33 méteres medencével, tanmedencével és wellness részleggel ellátott létesítmény egyelőre próbaüzemben, félárú belépőkkel 8-16 óra között fogadja a vendégeket.

A rekord mínuszok sem tartották vissza a fürdőzőket - képek

01. 09. 20:00
A szélsőséges hideg időjárás nem mindenki számára volt kellemetlen. Voltak olyanok, akiknek merész ötletük támad és csobbantak egyet a Széchenyi kültéri medencéjében a hétvégén. A mínusz húsz fokban…

Gyógyhely lett Cserkeszőlő – díjnyertes fürdő környéke viselheti a címet

01. 07. 18:51
Cserkeszőlő Gyógyhely. Ezt az elnevezést használhatja ezentúl a Jász-Nagykun-Szolnok megyei község. A település gyógyfürdője, valamint annak környéke már a harmincegyedik gyógyhely hazánkban.

Gyógyító barlangfürdő a határtól 100 km-re

01. 05. 07:50
Beköszöntött a síszezon, sokan veszik útjukat Szlovákia felé. A havas sportok után mindig jól jön egy kis fürdőzés, amely átmelegíti a testet és a lelket. Mit szólnának egy különleges barlangfürdőhöz?

Az Év Fürdője, a leggyorsabb csúszda és egy magyar szenzáció – Íme 2016 top fürdős cikkei

01. 04. 07:50
Eseménydús év volt 2016 a fürdők világában is. Nézzük, önöket mi érdekelte a legjobban!