Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok További ajánlatok

Egészség

Böjtöljünk, de okosan

02. 21. 07:21
A hagyományosan betartott tél végi böjt testnek és szellemnek egyaránt fontos, de nem mindegy, hogyan csináljuk! Összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót.

Gyógyteák stressz ellen

02. 17. 07:50
A stressz szinte folyamatosan jelen van az életünkben, és bár segítheti például a jobb teljesítmény elérését, az állandó felfokozott állapotnak súlyos következményei is lehetnek. A stressz ugyanis számos krónikus betegség rizikóját növeli.

Új módszerek a tavaszi megújuláshoz

02. 15. 20:20
A világ egyik legolvasottabb életmód magazinja minden évben elkészíti a legjobb és leghatékonyabb diéták rangsorát. E lista élvonalából adunk most segítségként egy kis gondolatindító ízelítőt.

Valentin-nap magas hőfokon

02. 13. 19:30
Küszöbön a szerelmesek ünnepe, amit sokan egy kellemes vacsorával ünnepelnek a nap végén. S hogy milyen ételek szerepelnek a Valentin-napi menüben? Lehetőség szerint olyanok, melyek elfogyasztása után még magasabb hőfokra gyúlnak az érzelmek!

Mit együnk, hogy elkerüljük a téli vitaminhiányt?

02. 13. 07:40
A hidegben gyakrabban támadhatnak meg bennünket betegségek, vagy fáradtság, izomgörcsök, bőrelváltozások, egyéb kellemetlen tünetek jelentkezhetnek. Mindezek ellen hatásosan védekezhetünk, ha figyelmet fordítunk a megfelelő vitaminbevitelre.

Ezért igyunk mindennap csipkebogyóteát

02. 11. 09:00
A csipkebogyó a téli időszak egyik legnépszerűbb gyógynövénye, hiszen rendkívül gazdag az immunrendszert erősítő vitaminokban. A belőle készült tea kellemes ízű és frissítő, gyermekeknek is kitűnő választás lehet.

Cékla: ezért együk mindennap

02. 09. 20:15
A cékla elég elfeledett zöldség, a legtöbben csak savanyúságként ismerik, és nem tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget. Azonban a cékla rendkívül egészséges, nagyon jó hatással van a szervezetünkre, és sokféleképpen elkészíthető. Mit érdemes tudni róla?

Nem tud kigyógyulni a náthából? Ez lehet az oka

02. 04. 19:30
A téli időszakban a nátha és a megfázás szinte senkit sem kerül el, de vannak, akik a többieknél sokkal lassabban gyógyulnak ki belőle, vagy újra és újra elkapják. Ennek többek között az alábbi okai lehetnek.

Így vészeljük át a februárt

02. 02. 07:40
Mit tegyünk, hogy „túléljük” a februárt, hogy kihúzzuk valahogy a testünket-lelkünket megmentő tavaszig? Összegyűjtöttünk néhány tippet, melyek segítenek elviselni a tél utolsó heteit.

Erre figyeljen oda, ha diétázni kezdett

01. 30. 19:20
Ön is elkezdte már a tavaszra felkészítő szigorú diétát? Fontos, hogy karcsú vonalainknak egészségünk se lássa kárát, oda kell figyelnünk, hogy a kisebb kalória bevitel ne jelentse a vitaminok és ásványi anyagok mennyiségének csökkenését.

Ételek, amelyekből bármennyit ehetünk

01. 29. 18:32
Az egészséges táplálkozás nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy csak néhány nem túl ízletes és unalmas ételt ehetünk, és azokból is csak keveset.

Nátha és szarkalábak ellen is jó a homoktövis

01. 28. 20:00
Az egész világon elterjedt, így hazánkban is őshonos a homoktövis, amelynek egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait hosszasan lehet sorolni. Lássuk, milyen betegségek ellen használhatjuk ezt a csodálatos gyógynövényt!