Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Egészség

Ma van a víz világnapja. Ön jól bánik az ünnepelttel?

03. 22. 07:50
Vízkészletünk fogyóban, a tiszta víz pedig a rengeteg szennyezőanyag és oda nem figyelés miatt veszélyben van. A víz világnapja ma, március 22-én ezekre a problémákra igyekszik felhívni a figyelmet.

Nem csodaszerek, de egy kanállal is elég belőlük a szebb alakért és az egészségért

03. 20. 19:46
Itt a tavasz, így egyre fontosabbá válik, hogy formába hozzuk a testünket. Csak egy-egy kanál "varázsszer" a kamra mélyéről és máris hatékonyabb a diétánk.

Hasi zsír: hogy dobjuk le?

03. 16. 20:00
Tudta azt, hogy veszélyesebb hasra hízni, mint combra vagy derékra? És nem lehet azzal elintézni a hasi hízást, hogy genetika, nem tehetünk ellene semmit.

Gyömbér: ezért érdemes naponta fogyasztani

03. 12. 19:00
A gyömbér az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény, mely egzotikus, melengető ízével ideális a hidegebb hónapokra is. Lássuk, milyen pozitív egészségügyi hatásai lehetnek!

Teafaolaj: fertőtlenít és gyógyít

03. 09. 20:40
Sem vírus, sem gomba, de még a baktérium sem tud ellenállni neki: a teafaolaj eredetileg Ausztráliából származik, ahol az őslakosok évezredek óta használják gyógyításra. Rendkívül sokoldalú, elsősorban fertőtlenítő és gombaölő hatása miatt érdemes kipróbálni.

A hét legjobb szabadtéri sport kora tavaszra

03. 06. 19:40
A hosszúra nyúlt kemény tél után lassan, de biztosan végre kimerészkedhetünk a szabad levegőre. Napfényben, a friss levegőn a sportolás is jobban megy. Hadd ajánljunk hét remek szabadtéri mozgásformát, amelyek már a kora tavaszi napokon is bátran űzhetők!

Ezeket ne egye, ha fájnak az ízületei

03. 05. 18:30
Az ízületi fájdalmak rendkívüli módon megnehezíthetik a hétköznapokat. A fájdalom gyakori tünet, mely bármely életkorban lévő embert érinthet. Az, hogy mennyire lángolnak fel a fájdalmak, nagy mértékben függ az étrendünktől is.

Rossz szokások, amelyek miatt fájhat a háta

03. 03. 19:00
A hátfájás az egyik leggyakoribb ok, mely miatt nem tudjuk ellátni a munkahelyi feladatainkat, mely miatt nem tudunk úgy teljesíteni, mint szeretnénk. Gyakran nem kóros elváltozások, hanem egyszerű rossz szokások állnak a fájdalom hátterében.

Böjtölni sokféleképen lehet, segítünk választani

03. 01. 07:46
Ahogy megérkezik a tavasz, a napsütéses órákkal egyenes arányban nő a vállalkozó szellemű, böjtölni vágyók száma. Ön is kacérkodik a gondolattal? Léböjt, Buchinger-féle és Schroth-féle böjt: bemutatjuk a legnépszerűbb, hatásos fajtákat.

Zöldség sikerlista kora tavaszra

02. 28. 07:50
Lassan megérkezik a tavasz, amely nemcsak napfényt, hosszú nappalokat jelent hétköznapjainkban, de végre frissességet hoz étkezőasztalunkra is. Jöjjön nyolc zöldség, melyeket érdemes napi szinten is beiktatni a tavaszi étrendbe!

Böjtöljünk, de okosan

02. 21. 07:21
A hagyományosan betartott tél végi böjt testnek és szellemnek egyaránt fontos, de nem mindegy, hogyan csináljuk! Összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót.

Gyógyteák stressz ellen

02. 17. 07:50
A stressz szinte folyamatosan jelen van az életünkben, és bár segítheti például a jobb teljesítmény elérését, az állandó felfokozott állapotnak súlyos következményei is lehetnek. A stressz ugyanis számos krónikus betegség rizikóját növeli.