Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Egészség

Nagyanyáink csodaszere, a keserűsó

04. 26. 19:00
Hallottak már a keserűsó, más néven epsom só előnyeiről? Gyógyításhoz, szépüléshez, de még ház körüli munkához is kiváló segítség. Az egykor csak fürdők alapjául szolgáló keserűsó nagyon sokoldalúan felhasználható.

Egy szabadtéri sport, ami minden korosztálynak ajánlott

04. 26. 07:50
Erőteljes léptekkel gyalogló nők és férfiak, két furcsa, túrabothoz hasonló eszközzel a kezükben. A különleges látvány előidézője a mind kedveltebb nordic walking. Ha még nem ismerik a sportot, érdemes megbarátkoznia vele!

Minden napra egy kis plusz – fogyókúra mellé

04. 24. 19:30
A fogyókúra bizony néha nagyon nehéz, embert próbáló feladat. Van egy ötletünk! Dobják fel a hét minden napját egy-egy fogyókúrás „életmód-kiegészítővel”! Nő a hatékonyság és talán még az életmódváltás sem tűnik majd olyan keserűnek.

Mi mindenre jó a kávé?

04. 22. 18:22
A kávé a legnépszerűbb italok közé tartozik a világon, a legtöbb ember el sem tudja képzelni a napját a reggeli kávéja nélkül. Pozitív (és negatív) egészségügyi hatásairól is számos cikket olvashattunk, de mi mindenre lehet még használni?

Segíti a fogyókúrát a forró fürdő?

04. 17. 19:30
Egy friss kutatási eredmény a meleg víz eddig ismeretlen pozitív tulajdonságait tárta elénk: kalóriát éget és akár a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében is hatásos lehet.

Termálvíz a nőkért

04. 16. 08:30
Talán elsőre nem ez az első pozitívum, ami eszünkbe jut, de gyógyfürdőink közül több is van olyan, melynek vizét nőgyógyászati panaszok esetén eredményesen alkalmazhatunk. Utánanéztünk, hogy milyen vizek ajánlottak a hölgyeknek és ezeket hol találjuk a magyarországi fürdőkben.

5 ok, amiért a zöld tea segít a fogyásban

04. 13. 19:00
A zöld tea hihetetlen fegyver lehet kezünkben, ha fogyni szeretnénk. Egy kutatás alátámasztja, akik aktívan sportolnak, a rendszeresen fogyasztott zöld tea hatására kétszer annyi súlyt képesek veszteni.

Így szedjük ki a kullancsot szakszerűen

04. 12. 20:00
Hogyan kell eltávolítanunk a kullancsot? Mire figyeljünk, és mi az, amit egyáltalán ne csináljunk? A kullancsok kiszedésével kapcsolatban legalább annyi tévhit él, mint amennyi a távoltartásukkal vagy épp a megelőző oltásokkal kapcsolatosak.

Húsvéti jelszavunk: mértékletesség

04. 06. 19:50
Jöjjön néhány tipp, hogy a húsvéti menü csak szép emlékeket és ne plusz kilókat hagyjon maga után!

Tegyen róla, hogy az allergia ne tegye tönkre a tavaszt!

04. 04. 07:44
A virágzó tavasz legtöbbünket boldoggá tesz, az allergiások viszont megszenvedik a természet újjáéledését. Összegyűjtöttünk néhány praktikus tanácsot, amivel, ha meg nem is szüntethetjük, de enyhíthetjük az allergiás rohamokat.

Felejtse el a gyorsételeket és a nassolást – könnyebb, mint gondolná

03. 30. 19:30
Csokik, chipsek, kekszek, hamburgerek és pizza szeletek. Mindannyian jól ismerjük őket és csábító vonzerejüket. A gyorsételekről és a nassolni valókról tudjuk, nincs rájuk szüksége a szervezetünknek és sok esetben még ártalmasak is az egészségre.

Pattanjon kerékpárra, több okunk is van, amiért érdemes

03. 29. 07:29
Tudták, hogy egy olyan egyszerű, hétköznapi tevékenységgel, mint a kerékpározás, sokat tehetünk a sikeres fogyókúráért? Jöjjön pár ok, amiért érdemes nyeregbe pattanni.