Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Sárvár, ahol megpihenhetünk

04. 27. 07:50
A feszültségekkel teli hétköznapjainkban ösztönösen keressük azokat a helyeket, ahol szinte megáll az idő és árad a nyugalom. A sárvári arborétum gyönyörű természeti környezetében fekvő gyógy-wellness szálloda az a hely, ahol zavartalan a kikapcsolódás, pihenés.

Pünkösdi kalandok 800 méter magasan: irány a Mátra

04. 24. 07:50
Tudja, melyik Magyarország legmagasabban fekvő települése? Kristálytiszta levegő, lélegzetelállító kilátás, végeláthatatlan fás környezet, izgalmas túraútvonalak várják, mindazokat, akik Mátraszentimrére látogatnak.

Utazás kisbabával? Így lehet zavartalan a pihenés

03. 30. 07:50
Kikapcsolódás és nyugalom mindenkinek jár, azonban a kisbabás családoknak az úti cél megválasztása, a szervezés, de a csomagolás is nem kis fejtörést okoz. Semmi fontos nem marad itthon? Vajon mindent elpakoltunk?

Utazás, Balaton, koncertek, pihenés: így hozhatjuk ki a legtöbbet egy hosszú hétvégéből

03. 27. 07:50
Sokan úgy tekintünk a hosszú hétvégékre, mint egyfajta megkönnyebbülésre, hogy na, mármost kénytelenek leszünk végre pihenni, hiszen az év más időszakában erre van a legkevesebb időnk.

Ébredjen a természettel: ilyenkor a legjobb elutazni

03. 24. 07:50
Mi lehetne szívmelengetőbb, mint a természet ébredését szemlélni a vadregényes Szigetközben? Ki ne lenne kíváncsi arra a helyre, ahol a természettől csak egy szálloda illatosabb? Jöjjön hat hely, amely a tavaszi wellnesshez ideális úti célnak bizonyul.

A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl

03. 23. 07:50
Nagyokat szippantani a friss erdei levegőből, megpihenni egy testet-lelket feltöltő túra után a csodás panorámában gyönyörködve: a Mátrában az a jó, hogy bármelyik évszakban átélhetjük ezeket az élményeket, és sohasem csalódunk.

Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!

03. 20. 07:50
Legtöbben saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a tavaszi fáradtság nagyon is létező dolog. Még szerencse, hogy van egy hely, ahol már minden összetevő felsorakozott egy elveszett energiát pótló, feltöltő kikapcsolódáshoz. Zalakarosban még sohasem csalódtunk!

Ezek a legszebb panorámájú tóparti szállodák

03. 12. 08:30
Itt az idő egy kis álmodozásra. Nézegessen olyan hoteleket, melyeket igazán mesés helyre építettek! Tóparti szállodák a nagyvilágból.

Hallottak már élmény garanciáról? Tökéletes helyszínt találtunk a tavaszi wellnesshez

03. 06. 07:50
Sokan vannak, akik a jól megérdemelt pihenésüket inkább a kellemesebb időjárást ígérő tavaszra bízzák, mintsem, hogy a téli szürkeség beleszóljon az oly régóta dédelgetett álom megvalósulásába.

Zalakarosra hamarabb megérkezik a tavasz

02. 06. 07:56
Komoly ellenszerére bukkantunk az idei télnek: fürdőzés, szaunázás, wellness, családi pihenés, meghitt, páros kikapcsolódás…

Hotel Kumánia: magasabb minőségi kategóriában lépett a gyógyszálloda

01. 17. 19:00
Újraminősítették a kisújszállási hotelt, ami december óta már a 3* superior elnevezést használhatja.

Négycsillagos szálloda nyílik a nyíregyházi gyógyhelyen

2016. 12. 11. 19:00
A nyíregyházi önkormányzat megbízást adott a Modern városok program keretében mintegy 4 milliárd forintért épülő négycsillagos sóstógyógyfürdői szálloda kiviteli terveinek elkészítésére, ami várhatóan 2018-ban nyílik meg.