Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Hotelvilág

Ébredjen a természettel: ilyenkor a legjobb elutazni

03. 24. 07:50
Mi lehetne szívmelengetőbb, mint a természet ébredését szemlélni a vadregényes Szigetközben? Ki ne lenne kíváncsi arra a helyre, ahol a természettől csak egy szálloda illatosabb? Jöjjön hat hely, amely a tavaszi wellnesshez ideális úti célnak bizonyul.

A négy évszakos búvóhely: meseszép mátrai túrákon és azokon túl

03. 23. 07:50
Nagyokat szippantani a friss erdei levegőből, megpihenni egy testet-lelket feltöltő túra után a csodás panorámában gyönyörködve: a Mátrában az a jó, hogy bármelyik évszakban átélhetjük ezeket az élményeket, és sohasem csalódunk.

Ég veled, tavaszi fáradtság, mi Zalakaroson leszünk!

03. 20. 07:50
Legtöbben saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a tavaszi fáradtság nagyon is létező dolog. Még szerencse, hogy van egy hely, ahol már minden összetevő felsorakozott egy elveszett energiát pótló, feltöltő kikapcsolódáshoz. Zalakarosban még sohasem csalódtunk!

Ezek a legszebb panorámájú tóparti szállodák

03. 12. 08:30
Itt az idő egy kis álmodozásra. Nézegessen olyan hoteleket, melyeket igazán mesés helyre építettek! Tóparti szállodák a nagyvilágból.

Hallottak már élmény garanciáról? Tökéletes helyszínt találtunk a tavaszi wellnesshez

03. 06. 07:50
Sokan vannak, akik a jól megérdemelt pihenésüket inkább a kellemesebb időjárást ígérő tavaszra bízzák, mintsem, hogy a téli szürkeség beleszóljon az oly régóta dédelgetett álom megvalósulásába. Ön is így van ezzel? Akkor vessen egy pillantást a naptárra; március van!

Zalakarosra hamarabb megérkezik a tavasz

02. 06. 07:56
Komoly ellenszerére bukkantunk az idei télnek: fürdőzés, szaunázás, wellness, családi pihenés, meghitt, páros kikapcsolódás…

Hotel Kumánia: magasabb minőségi kategóriában lépett a gyógyszálloda

01. 17. 19:00
Újraminősítették a kisújszállási hotelt, ami december óta már a 3* superior elnevezést használhatja.

Négycsillagos szálloda nyílik a nyíregyházi gyógyhelyen

2016. 12. 11. 19:00
A nyíregyházi önkormányzat megbízást adott a Modern városok program keretében mintegy 4 milliárd forintért épülő négycsillagos sóstógyógyfürdői szálloda kiviteli terveinek elkészítésére, ami várhatóan 2018-ban nyílik meg.

Újabb elismerést kapott a dél-alföldi családbarát szálloda

2016. 12. 07. 15:00
Egy hete arról adtunk hírt, hogy a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel „Zöld Szálloda” lett. A közelmúltban rendezték meg az Év Szállása verseny díjátadóját, ahonnan a szálloda újabb rangos elismerést hozott haza.

9 karácsonyi ajándéktipp, ami megmenti a halogatókat

2016. 12. 07. 07:37
Ugye érzi, hogyha még most sincs ötlete, mivel lepje meg szeretteit karácsonyra, akkor bizony lassan bajban lesz, és akár idegeskedésbe és kapkodásba is torkollhat a helyzet? Csak semmi pánik, összegyűjtöttünk néhány karácsonyi ajándéktippet, ami kihúzhatja a bajból.

Megvannak az év legjobb szálláshelyei

2016. 12. 02. 20:00
Kiosztották az Év szállása 2016 verseny díjait, az idén a négycsillagos superior mátraházai Residence Ózon vehette át az Év szállásának járó elismerést.

Zöldek között a dél-alföldi medical wellness szálloda

2016. 11. 30. 20:20
A szállodák környezetvédelmi tevékenységének ösztönzésére nem csupán útmutatót dolgozott ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, hanem kétévente pályázatot is hirdet. A sikeres pályázók elnyerik a Zöld Szálloda embléma viselésének jogát.