Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Kiszárította a téli hideg? Tudjuk a megoldást

02. 22. 07:50
A bőr, a szemek, az orrnyálkahártya és száj érzékeny felülete tél végére nagyon sokat veszít nedvességtartalmából. Egy amerikai magazin összegyűjtötte a tél végi fontos „pótlandókat”.

Izzasztó egészség szakszerűen: mindent a gőzfürdőről

02. 21. 20:00
Ma már szinte minden fürdőben, uszodában, wellnesz-szállodában kedvünkre pihenhetünk a szaunában, gőzfürdővel azonban jóval kevesebb helyen találkozunk. Mi a különbség a kettő között, kinek ajánlják és kinek tiltják a forró gőzt? Utánajártunk homályos gőz titkainak.

Hét ok, amiért érdemes rendszeresen szaunázni

02. 14. 19:40
Aki eddig nem járt rendszeresen szaunába, vagy nem próbálta az infrakabin jótékony hatását, annak adunk most hét jó okot, hogy rászokjon az izzasztókamra rendszeres használatára.

Az infraszauna előnyei az idősebbek számára

02. 10. 20:00
A kor előrehaladtával szervezetünk hőálló-képessége csökken, sokan egyre nehezebben viselik a finn szaunák forróságát is. Nem kell lemondania az idősebb korosztálynak sem a szauna jótékony hatásairól. Az infraszauna kevésbé meleg és számos más előnye is van.

Forró gőz és gyógyító iszap – ismerje meg a rasul erejét

02. 09. 07:29
Hallottak már a gőzfürdő az iszappakolás és az aromaterápia sajátos és semmihez nem hasonlítható egyvelegéről? A terápia létezik és elérhető, ráadásul nem is új keletű dologról van szó.

Float spa: súlytalan lebegés, ami egészségesebbé tesz

02. 07. 07:27
Float spa kabin jelenleg az egyik legkülönlegesebb wellness szolgáltatás, mely a súlytalan lebegés élményét nyújtja felhasználóinak. Állítólag egy óra lebegés 5-7 órányi alvással ér fél.

Melyik jógafajtát válasszam?

02. 02. 19:52
A fitneszközpontok és jógastúdiók nagyon sokféle jóga órát kínálnak, egy kezdő nehezen tudja eldönteni, melyik a leginkább neki való. A következő ismertetőkkel adunk némi támpontot.

Gyógynövények, amiktől csodaszép lesz a bőrünk

01. 30. 20:19
A gyógynövények és egyéb növényi eredetű összetevők fontos, hogy helyet kapjanak a napi szintű bőr- és hajápolásban. Természetes, egészségesebb ápolást nyújtanak mindazoknak, akik tartanak a bolti termékek összetevőitől.

Így kellene aludni

01. 29. 20:00
Az alvást nem kell tanulni, gyakorolni, mindenkinek megy. Mégis vannak, akik rosszul csinálják. Megmutatjuk, melyik alvási póznak mik az előnyei, illetve a hátrányai, mire érdemes figyelni.

Öt hazai fürdő, ahol a szauna szeánszot is kipróbálhatjuk - Játékkal

01. 25. 19:30
Ha kedvenc részlegük a fürdőkben és a wellness központokban a szauna, akkor egyszer a szauna szeánszot is ki kell próbálniuk. Ma már rengeteg hazai fürdő kínál ilyen szolgáltatást az ország minden térségében.

Előzzük meg a bajt, szaunázzunk rendszeresen

01. 19. 20:20
Bármilyen jól esik is a forróság, sokan félve mennek télen szaunázni, mert attól tartanak, hogy megfáznak, ha szaunázás után felhevült testtel kijönnek a hidegbe. Jó tudni, ez a veszély csak akkor áll fent, ha nem tartjuk be a szabályokat!

Így lehet tökéletes napja a wellnessben

01. 18. 07:50
A téli hónapokban a lazításnak az egyik leghatékonyabb módja a fürdőzés, a spa, a wellness. Legtöbbünknek azonban csak egy-egy nap jut a sok munka mellett az ellazuláshoz. Jöjjön hét tanács egy ideális wellness nap vagy hétvége eltöltéséhez!