Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Wellness

Így készíthetünk izomlazító balzsamot házilag

04. 27. 19:27
A kellemes idő a szabadtéri sportoláshoz is meghozza a kedvet, ha azonban túlerőltetjük magunkat, szükségünk lehet izomlazító krémekre is. Ezeket akár házilag is elkészíthetjük!

Nyirokmasszázs: az immunerősítés titkos fegyvere

04. 25. 07:50
A nyirokrendszer jelentőségét sokszor hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig az egészséges nyirokműködés segíti az immunrendszer működését, amely mind az egészségmegőrzés, mind a betegségmegelőzés szempontjából nagyon fontos.

Olajok, amelyek csodákat tesznek a bőrünkkel

04. 15. 08:30
Bőrünk és hajunk védelmére, illatosítására elég néhány apró trükk és kellemes növényi olaj és máris kezünkben lehet a legfinomabb házi szépészeti kellék.

Készítsünk bőrradírt fillérekből

04. 08. 18:18
Rengeteg házilag elkészíthető pakolás és hámlasztó létezik, amelyek amellett, hogy olcsóbbak, mint a szalonok kezelései, száz százalékig természetes alapanyagokból készülnek.

Egye szépre bőrét - bőrgyógyászok ezeket az ételeket ajánlják

04. 04. 20:00
Bármennyit költünk is krémekre és egyéb ápolószerekre, nem árt, ha tudjuk, hogy bőrünk szépsége nagy mértékben függ attól is, hogyan táplálkozunk. Nem véletlen, hogy minden bőrgyógyász ismer egy-két olyan ételt, amelyet minden páciensnek javasol.

Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

03. 14. 18:30
Kneipp kúrák, taposók és hidroterápia. A kifejezésekről mindenki hallott, vagy legalább találkozott velük egy-egy termálfürdő szolgáltatásai között. De vajon milyen előnyök és gyógyhatások rejlenek Kneipp mester tanai mögött?

Kinek nem ajánlott a masszázs?

03. 12. 16:54
A masszázs a testnek és a léleknek is jót tesz, ellazít és feltölt energiával, segítségével hozzájárulhatunk bizonyos betegségek gyógyulásához, például enyhíthetőek a mozgásszervi panaszok, izomfájdalmak is. Azonban bizonyos esetekben a masszázs többet árt, mint használ.

Szódabikarbóna: szépségápolásra is jó

03. 05. 08:00
A szódabikarbóna igazi csodaszer a háztartásban, olcsó és környezetbarát tisztítószer. Azonban a szépségünket és az egészségünket is megőrizhetjük vele. Ehhez adunk néhány tippet.

Masszázs, amelyet pontosan önre hangolnak

03. 01. 19:45
Létezik egy kezelés típus, ahol a szakemberek általános bölcsességek alkalmazása helyett pontosan arra törekednek, hogy a vendégük számára személyre szabott megoldást találjanak. Ismerjék meg és próbálják ki az ayurvéda masszázst!

A 8 legnépszerűbb szépítő növény

02. 27. 19:00
Bár a tudomány újabb és újabb bőrtökéletesítő hatóanyagokat fedez fel, a természetes megoldások legalább olyan népszerűek napjainkban.

5 csináld magad gyümölcsös arcmaszk és arcradír

02. 26. 09:00
Ezeket az illatos kencéket elkészíteni nem csak hasznos, hanem remek szórakozás is. Arcpuhító, sejtmegújító és finom wellnesshétvége-pillanatok otthonra? Induljon a lazítás!

Kiszárította a téli hideg? Tudjuk a megoldást

02. 22. 07:50
A bőr, a szemek, az orrnyálkahártya és száj érzékeny felülete tél végére nagyon sokat veszít nedvességtartalmából. Egy amerikai magazin összegyűjtötte a tél végi fontos „pótlandókat”.