Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Tavaszi akciókTavaszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Fürdőzés mellé ajánljuk: szuper programokkal búcsúzik az április

04. 23. 18:00
Hévízen jelmezes felvonulás, Egerben bor, Gyulán pálinka, a sárvári fürdőben karaoke party várja az érdeklődőket. Hajdúszoboszló óriási strandnyitó bulival, az Aquaticum szaunamaratonnal készül. Már most tervezze meg a jövő hétvégéjét! Lesz miből válogatni.

Borgőzös szaunázás, sörfesztivál, lovagok éjszakája: fürdővárosok hétvégi programjai

04. 20. 20:00
Ez a szeszélyes időjárás nem éppen a szabadtéri programoknak kedvez, azonban jó híreink is vannak: a hétvégét már nem kell a négy fal között töltenie.

Hét csúcs túra, amely után jöhet a megérdemelt pihenés

04. 14. 09:14
Egy fürdőzős wellness hétvége, családi kikapcsolódás mindig a pihenésről szól. A meleg vízben való kellemes lazítás mellé azonban jól jön egy kis kirándulás. Ha pedig túrázunk, mi is jelenthetne nagyon élményt, mint meghódítani a hazai „hegycsúcsokat”!

Állatkerti séta a fürdővárosokból

04. 13. 08:00
Ha kisgyerekkel indulunk fürdőzős, lazítós wellness hétvégére, mindig fontos, hogy találjunk olyan kiegészítő programot, ami számára is szórakoztató, de húsvét tájékán különösen jó ötlet felkeresni nyuszit és barátait a csodás hazai állatkertekben.

Hat szuper kisvasút, ami nemcsak a gyerekeknek élmény

04. 07. 19:07
A családi fürdőzés, vagy egy wellness hétvége jól bevált programok lehetnek a tavaszi szünetre, de mi lenne, ha ezúttal egy kis vonatozással is színesítenék? Gyönyörű erdei vasutak várnak minket a fürdővárosok környékén is, hadd ajánljunk néhányat!

Már látogatható hazánk legrégibb víztornya

04. 05. 20:20
Április 1-jét követően, minden hónap első szombatján bárki felsétálhat a szegedi víztoronyba. Ezeken napokon 10 és 16 óra között egészen október végéig látogatható az izgalmas, építészetileg is különlegességnek számító torony.

Itt bringázzon a család: kalandok a festői szépségű Kis-Balaton körül

04. 03. 07:50
Az aktív pihenést kedvelő családok a legjobb, amit tehetnek tavaszi szép időben, ha kerékpárra pattannak. Hadd ajánljunk egy sok izgalmat tartogató, bármilyen korosztály számára könnyen teljesíthető útvonalat a vadregényesen szép Kis-Balaton körül.

Hallott már ezekről a különös vizes hiedelmekről és babonákról?

03. 21. 20:00
Életet ad, de ha úgy alakul, el is veszi azt - ezt gondolta a régi kor embere a vízről. Mivel ismerte az erejét, tisztelte a vizet. A világ minden táján hiedelmek és babonák tucatjait őrzik az emberek a vízzel kapcsolatban. Ismerjenek meg közülük néhányat!

Családi nap, éjszakai fürdőzések, hab party: beköszön a tavasz a fürdőkbe

03. 21. 19:22
A hétvégén már fürdőink is a tavaszt üdvözlik: éjszakai fürdőzés koncerttel, hab party, családi nap, sőt, egy helyen már díszített hímes tojások is várják a látogatókat. Íme, az öt legjobb hétvégi program fürdővárosainkból.

Kastélyfesztivállal ünnepel Gyula

03. 17. 19:00
A gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont megnyitásának első évfordulóját ünnepli március 18-án. Az évfordulót egy héten keresztül tárlatvezetésekkel, szombaton kastélyfesztivállal ünneplik meg.

Fürdő utáni vártúra a keleti végeken – hat gyönyörű vár a Duna keleti oldaláról

03. 15. 07:50
A fürdőzés és pihenés mellé mindig jól jön egy kis kirándulás. Nemrég összegyűjtöttünk hat dunántúli várat, melyek a legkedveltebb fürdőkomplexumok közelében magasodnak fölénk, most jöjjön hat hódításra váró kastély a keleti végekről!

1848 emlékezete a fürdővárosok környékén

03. 14. 19:30
Március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója az egyik legjobban tisztelt nemzeti ünnepünk. Ha pihenésre, fürdőzésre szántuk a napot, az ünnepi programokról akkor sem kell lemondani.