Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Fél áron mehetnek be a fővárosi állatkertbe a szerelmespárok

02. 10. 19:00
A közelgő Bálint-nap jegyében szombattól keddig a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják meg a Fővárosi Állat- és Növénykertet.

Új híd épül Budapesten

02. 08. 19:30
Gyalogos-kerékpáros híd épül a Rákos patak felett, a Népfürdő utcánál. Az új híd a vizes világbajnokság helyszínének jobb megközelíthetőségét biztosítja majd.

Ezért a legjobb most elutazni

01. 20. 07:50
Egy jól megválasztott utazással az év elején sokkal olcsóbban pihenhetünk, mint máskor. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor a tömeget is elkerüljük. Felkutattuk a legjobb hazai, évnyitó pihenési lehetőségeket. Csemegézzen kedvére!

Elképesztően gyönyörű befagyva a Föld legmélyebb tava

01. 19. 19:50
Szavakkal leírhatatlan, éppen ezért mutatjuk képeken azt a páratlan látványt, amit a befagyott Bajkál-tó nyújt.

Megnyílt a Balaton első korcsolyapályája

01. 13. 07:50
Elsőként Siófokon nyílt hivatalos korcsolyapálya a Balaton jegén, ahol bárki ingyenesen és biztonságosan sportolhat.

Nyíregyházi jégvarázs: ez most az ország legmagasabb jégszobra

01. 12. 19:30
A fagyos időjárás és az emberi fantázia különleges látványosságokat teremtett a nyíregyházi Sóstón. Egy pazar jégszobor és egy jégkunyhó hirdeti: a nyári nyaralóhelyen a legkeményebb mínuszokban sem áll meg az élet.

Látott már megfagyott vízesést?

01. 08. 08:30
A rendkívüli hideg, melyhez hasonlót öt éve nem tapasztaltunk az országban, a lillafüredi vízesést sem kímélte. Szombat reggelre virradóan pazar látvány fogadta az arra járókat.

A sivatagban is esett a hó – lenyűgöző látvány

01. 06. 19:30
Úgy gondolja, hogy ennél az embert próbáló hidegnél, amit most odakint tapasztalunk, a szaharai forróság is kellemesebb lenne? Nos, még a Szaharában is érhetik meglepetések az embert.

Öt hosszú hétvége lesz idén

01. 04. 19:30
Hosszú hétvégék szempontjából jobban alakul a 2017-es év, mint a tavalyi. Kétszer is alkalmunk lesz négynapos pihenésre, és szombati munkavégzéssel sem kell számolni.

A legjobb gyerekprogramok fürdőzés mellé a téli szünetre

2016. 12. 27. 08:00
Tart az iskolai vakáció, végre van ideje a családnak a közös programokra. Ha valamelyik kiváló hazai termálfürdőnket választják pihenésük helyszínéül, jól fog jönni néhány programajánlat, mellyel fürdőzés előtt vagy után is leköthetik a fáradhatatlan csemetéket.

Elutazik? Így járnak a vonatok és a buszok az ünnepek alatt

2016. 12. 21. 19:50
Amennyiben utazást tervez a téli szünetben, nem árt, ha tisztában van vele, hogyan változik a közösségi közlekedés menetrendje.

Budapest 60 másodpercben: amerikaiakat csábít a fővárosba ez a menő kisfilm

2016. 12. 18. 18:18
Kedvcsináló videót készített Budapestről olvasóinak egy amerikai divat- és stílusoldal. A fővárosba csalogató képkockák között feltűnnek a Széchenyi fürdő megszokott jelenetei is.