Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Útitárs

Hallott már ezekről a különös vizes hiedelmekről és babonákról?

03. 21. 20:00
Életet ad, de ha úgy alakul, el is veszi azt - ezt gondolta a régi kor embere a vízről. Mivel ismerte az erejét, tisztelte a vizet. A világ minden táján hiedelmek és babonák tucatjait őrzik az emberek a vízzel kapcsolatban. Ismerjenek meg közülük néhányat!

Családi nap, éjszakai fürdőzések, hab party: beköszön a tavasz a fürdőkbe

03. 21. 19:22
A hétvégén már fürdőink is a tavaszt üdvözlik: éjszakai fürdőzés koncerttel, hab party, családi nap, sőt, egy helyen már díszített hímes tojások is várják a látogatókat. Íme, az öt legjobb hétvégi program fürdővárosainkból.

Kastélyfesztivállal ünnepel Gyula

03. 17. 19:00
A gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont megnyitásának első évfordulóját ünnepli március 18-án. Az évfordulót egy héten keresztül tárlatvezetésekkel, szombaton kastélyfesztivállal ünneplik meg.

Fürdő utáni vártúra a keleti végeken – hat gyönyörű vár a Duna keleti oldaláról

03. 15. 07:50
A fürdőzés és pihenés mellé mindig jól jön egy kis kirándulás. Nemrég összegyűjtöttünk hat dunántúli várat, melyek a legkedveltebb fürdőkomplexumok közelében magasodnak fölénk, most jöjjön hat hódításra váró kastély a keleti végekről!

1848 emlékezete a fürdővárosok környékén

03. 14. 19:30
Március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója az egyik legjobban tisztelt nemzeti ünnepünk. Ha pihenésre, fürdőzésre szántuk a napot, az ünnepi programokról akkor sem kell lemondani.

Finom borok, misztikus fürdő, rejtélyek a vár alatt. Hol járunk?

03. 13. 07:50
Aki már volt itt, az tudja: Eger utánozhatatlan és megunhatatlan. Utcáin barangolva a múlt szólít meg minket, hangulata magával ragadó. Nincs olyan, amit egy feltöltő pihenésre, szép emlékekre, fürdőzni, jókat enni és inni, egyszóval kikapcsolódni vágyó utazó ne találna meg a történelmi városban.

Nem akárhogy indul a szezon a Békés megyei fürdővárosban

03. 10. 07:50
Gyulán hamarosan indul a turisztikai szezon: március 31. és április 2. között rendezik meg a VII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrát - hangzott el a rendezvény csütörtöki, beharangozó sajtótájékoztatóján a fürdővárosban.

Várfoglalás a fürdő után – hat kihagyhatatlan vár a Dunántúlról

03. 08. 19:30
Egy-egy wellness hétvége, hosszabb pihenés idején legtöbben vágyunk egy-egy üdítő kirándulásra. Összegyűjtöttünk hat dunántúli várat, melyek a legkedveltebb fürdőkomplexumok közelében magasodnak fölénk, és amelyek remek programok ígérnek a családnak.

Kiránduljunk a föld alatt: legizgalmasabb barlangjaink

03. 07. 19:30
A barlangok legtöbbünk számára titkokat rejtő, sejtelmes, sokaknak talán ijesztő helyek, félelmünket azonban mindig legyőzi a kalandvágy. Jöjjön néhány izgalmas barlang, amely egy egyszerű kirándulás keretében, akár a fürdővárosok környékéről is könnyedén felkereshető!

Boban Markovics és zenekara is fellép a Mórahalmi Nyáron

03. 02. 20:00
Boban Markovics és zenekarának koncertje, a Somnakaj etnomusical és más különleges élmények várják a vendégeket Mórahalmi Nyár című programsorozaton - közölte Nógrádi Zoltán polgármester szerdán.

Egy kiállítás képei – a legjobb múzeumok a fürdővárosok környékén

03. 02. 19:00
Körülnéztünk a legkedveltebb fürdővárosok környékén, és örömmel jelenthetjük, szinte mindenütt találtunk múzeumokat, kiállításokat, melyet bátran ajánlhatunk olvasóinknak, akár esős idő esetére is.

Fürödni tilos: páratlan szépségű hőforrások a nagyvilágban

02. 25. 08:25
A Yellowstone Nemzeti Park bolygónk legnagyobb aktív gejzírmezeje, több mint tízezer hőforrás és gejzír található a területén. Halálosan veszélyesek, tűzforróak és nagyon látványosak. Gyönyörködjön bennük!