Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok

Programkereső

Találatok száma: 8 db
Rendezés:
Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Napok
január 20. - január 22.

Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Napok

Miskolc
Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Fesztivál. Kiss Kata zenekar gyerekműsora, VI. Görömbölyi Ökumenikus Vince napi vesszőszentelés, Halas zenekar koncertje, Balaton Táncegyüttes néptáncműsora, Irigy Hónaljmirigy zenés-humoros előadása és forraltborfőző-verseny szórakoztatja az érdeklődőket.
Asszonyfarsang 2017.
február 10.

Asszonyfarsang 2017.

Bükfürdő
Asszonyfarsang - Hagyományos batyus bál kerül ismét megrendezésre a Büki Művelődési Központ Sportcsarnokban. Meglepetésvendég, bulizenekar, koktélpult, tombolasorsolás és jó hangulat vár minden résztvevőre.
VI. Falusi Kamramustra és VIII. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny
február 11.

VI. Falusi Kamramustra és VIII. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny

Bogács
A VI. Falusi Kamramustra és VIII. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny szeretettel várja a gasztronómiai élményeket kedvelő vendégeket Bogácson!
Kocsonya Farsang 2017
február 17. - február 19.

Kocsonya Farsang 2017

Miskolc
A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang nevű gasztronómiai fesztivál és vásár a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes, koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket a karneváli hangulatot megidézve.       
Farsangi Családi nap
február 18. - január 18.

Farsangi Családi nap

Zalaegerszeg
A zalaegerszegi Farsangi Családi Napon kézműves foglalkozások, jelmezbemutató és verseny lesz terítéken, a jó hangulatról a KAKAO zenekar koncertje gondoskodik.   
Debreceni Maskarádé
február 21. - február 26.

Debreceni Maskarádé

Debrecen
Kiseprűzzük a telet Debrecen városából! Február 21-22-23-án tanúi lehetünk Konc Király és Cibere Vajda viadalának, s a városhírű komédiások olyan csinnadrattát csapnak, hogy a Vojtina Bábszínházban jelenlévő sokaságnak kétfelé áll majd a füle. A gólyalábas csepűrágók és a tavaszt váró aprónép elől a Tél fejvesztve fog menekülni.
Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok
március 06. - április 02.

Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok

Hajdúszoboszló
2017 tavaszán is a kultúráé és a művészeté a főszerep Hajdúszoboszlón. A Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok rendezvénysorozat helyszínei idén a megújult Kulturális Központ. A rendezvényen többek között kiállítások, színházi előadások, könnyű és komoly zenei koncertek és egyéb szórakoztató műsorok várják a vendégeket.
Szoboszlói Toros Napok
március 10. - március 12.

Szoboszlói Toros Napok

Hajdúszoboszló
2017-ben is a Szoboszlói Toros napok nyitja meg a hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát a Szent István Parkban. A rendezvény célja a hagyományos disznóvágások hangulatának felidézése számos népi és táj jellegű étellel, valamint a méltán híres magyar pálinkákkal és borokkal, mindez változatos programokkal fűszerezve.