Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok További ajánlatok

Zöldség sikerlista kora tavaszra

Lassan megérkezik a tavasz, amely nemcsak napfényt, hosszú nappalokat jelent hétköznapjainkban, de végre frissességet hoz étkezőasztalunkra is. Jöjjön nyolc zöldség, melyeket érdemes napi szinten is beiktatni a tavaszi étrendbe!

Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

Hallottak már Golling városáról? Golling egy a Salzach folyó partján épült ausztriai mezőváros, ahol egy csodás fürdő várja a pihenni vágyókat.

A 8 legnépszerűbb szépítő növény

Bár a tudomány újabb és újabb bőrtökéletesítő hatóanyagokat fedez fel, a természetes megoldások legalább olyan népszerűek napjainkban.

Földfelszín alatti gigafürdő épülhet a főváros mellett – látványtervek

Mintegy 11.000 négyzetméter barlangrendszert összekapcsolva, a világon egyedülálló módon, mészkőből, a föld felszíne alatt épülhet fel a hatalmas fürdőlétesítmény Diósdon. Mutatjuk a látványterveket.

5 csináld magad gyümölcsös arcmaszk és arcradír

Ezeket az illatos kencéket elkészíteni nem csak hasznos, hanem remek szórakozás is. Arcpuhító, sejtmegújító és finom wellnesshétvége-pillanatok otthonra? Induljon a lazítás!

A gyógytó elfolyó vizével fűtenek majd Hévízen

A gyógytóból elfolyó meleg víz hasznosításával oldják meg Hévízen a kórház és a fürdő egyes épületeinek fűtését.

Fél pénzen fürdőbe - Tudja már, hol fog lazulni jövő kedden?

Szeretné ezt a hosszú és zord telet igazán stílusosan, fürdőben lazulva, minden stressztől megszabadulva elbúcsúztatni? Akkor koncentráljon a hónap utolsó napjára: nagyon sok fürdőben fele áron tudja igénybe venni a pihentető szolgáltatásokat.

Propellerek, repülőgépek és óriás szivattyúk – a jacuzzi rövid története

Ki ne kedvelné a jacuzzi bizsergető, lazító, pihentető pezsgését? Gondolták volna, hogy a ma már oly elterjedt fürdőzési forma alapját a repülőgépek propellerei jelentették? Ismerjék meg a jacuzzik világának több mint 100 éves történetét!

Kiszárította a téli hideg? Tudjuk a megoldást

A bőr, a szemek, az orrnyálkahártya és száj érzékeny felülete tél végére nagyon sokat veszít nedvességtartalmából. Egy amerikai magazin összegyűjtötte a tél végi fontos „pótlandókat”.

Izzasztó egészség szakszerűen: mindent a gőzfürdőről

Ma már szinte minden fürdőben, uszodában, wellnesz-szállodában kedvünkre pihenhetünk a szaunában, gőzfürdővel azonban jóval kevesebb helyen találkozunk. Mi a különbség a kettő között, kinek ajánlják és kinek tiltják a forró gőzt? Utánajártunk homályos gőz titkainak.

Új medencékkel bővül a Kispesti Uszoda

Egy élménymedencét és egy gyermekmedencét építenek a Kispesti Uszodához tartozó szabadtéri területen. Az új medencék már az idei strandszezontól üzemelnek majd.