Őszi akciókŐszi akciók Nyári akciókNyári akciók Szenior ajánlatokSzenior ajánlatok Október 23-i ajánlatokOktóber 23-i ajánlatok

A fürdőben építkezik a focicsapat

A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére, amelynek a becsült költsége nettó 500 millió forint.

Ősszel új négycsillagos hotel nyílik Siófokon

Siófokon bemutatták, hogy áll az a négycsillagosnak tervezett szállodai beruházás, amelyet, a tervek szerint, késő ősszel adnak majd át.

Ilyen különleges bőgést biztosan nem hallott még

Szarvasbőgés-hallgató túrákat szervez a Gemenc Zrt.; az érdeklődőket túravezetés és egyéb programok is várják a különleges zoológiai élményhez kapcsolódva augusztus 28-29-én, szeptember 4-5-én és 11-én.

Ősszel felbolydul a kis magyar fürdőváros

„Itt van az ősz, itt van újra…”, iskolakezdés, rohanás, stressz… Muszáj egy kicsit elszakadni a hétköznapok zajától, kiszabadulni a mókuskerékből, nem igaz?

Olyan, mint egy desszert, mégsem hízlal

Készítse el ön is a „mexikói fagyasztott forró csokoládét”.

Erdélyben ismerkedtek a nyíregyházi fürdővel

Pezsgő hangulat uralta a Kolozsvári Magyar Napokon a Fesztivál utcát, ahol Nyíregyháza első alkalommal mutatkozott be önálló sátorban 2015. augusztus 20-23. között az erdélyi közönségnek.

Sárváron most igazán érdemes szelfizni

A Sárvári TDM különleges játék keretében Be yourSzelfi túrára invitálja a turistákat.

Megtelt Hévíz a hosszú hétvégén

Az augusztus 20-i négynapos hétvégén pihentük ki az idei hosszú kánikulát.

Orosz kézbe került a budapesti luxushotel

A President Hotelt három orosz magánszemély vásárolta meg kétmilliárd forintért a közelmúltban. A szálloda közvetlenül az amerikai nagykövetség mögött található.

Ezt kedvelik a belföldi vendégek

A külföldiek inkább a budapesti, a belföldiek a vidéki szállodákat kedvelik – derült ki a Szállodaszövetség friss trendriportjából.

Ilyet még nem pipált: égi medence készül Londonban

Egy 25 méteres úszómedence fog összekötni két tízszintes toronyházat London központjában; a páratlan építményt 2019-re tervezik elkészíteni.